FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME

Probleme de lot înainte de jocul cu Rapidul

Articol de GSP - Publicat joi, 27 martie 2008 00:00

Cernoch, Viţelaru, Ionuţ Matei, Cebotaru şi portarul Mulţescu. Aceasta este lista jucătorilor anunţaţi cu probleme în efectivul lui Viorel Hizo. Primul acuză dureri mari în zona lombară, Matei nu s-a putut antrena din cauza unei răceli puternice, fundaşul Viţelaru figurează în stare de suspendare pentru jocul cu Rapidul, Cebotaru acuză şi acum dureride pe urma atacurilor iolente din jocul cu Pandurii, iar Mulţescu a fost învoit, ieri, pentru rezolvarea unor probleme personale, acasă, la Bucureşti. Se spune că mama acestuia este bolnavă şi internată în spital.

Deşi aflat pe picior de plecare zilele trecute, Cătălin Mulţescu a hotărît să rămînă să-şi continuie angajamentul pînă la vară.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
 •  28 Martie 2008, 16:50

SUPORTER AVIZAT ARE PERFECTA DREPTATE . NU STIU CE TREABA ARE MESTECANEANU CU FOTBALUL CA EL A FOST TOATA VIATA LUI UN PADURAR SI UN SECURIST . IMPREUNA CU TOATA SUITA DE CONDUCARETI A UMPLUT VESTIARUL CEAHLAULUI DE JUCATORI LIBERI DE CONTRACT ADICA DE VALOARE ZERO SI MAI ARE SI PRETENTII .

 •  27 Martie 2008, 23:26

Bugaiov e un jucator de viitor,sper sa faca impresie buna,poate el va fi surpriza

 •  27 Martie 2008, 22:36

CEAHLAUL a ajuns o echipa in deriva! HIZO e resemnat, MASTACANEANU e incompetent, GARABET e de pe alta lume, MIRONAS e de "pae" iar STEFAN urmareste meciurile echipei acasa la televizor... Consecintele incompetentei lor:echipa a adunat 2 puncte din 27 posibile in ultimile 9 partide oficiale din liga1! Sa speram ca din vara vom scapa macar...de o parte din ei, cat despre jucatori...niste anonimi!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează