FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - STEAUA 2-3

Probleme în defensivă! Doi fundași ai Stelei au fost la pământ în meciul cu FC Voluntari! Cine a impresionat și cum arată notele meciului

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 26 septembrie 2016 08:58

Steaua s-a impus cu greu în fața celor de la FC Voluntari, 3-2, printr-un gol marcat în minutul 85 de Momcilovici.

Echipa roș-albastră a avut un joc slab, fapt ce l-a nemulțumit pe antrenorul Reghecampf, care a criticat prestația jucătorilor săi.

Cel mai bun jucător al Stelei a fost Fernando Boldrin, care a primit nota 8 din partea Gazetei Sporturilor. Acesta a marcat un gol și a creat constant pericol la poarta adversă. Din echipa Stelei, și Adi Popa, și Momcilovici au impresionat, cei doi primind nota 7.

La polul opus s-au aflat Alin Toșca și Gabi Enache. Cei doi fundași au avut evoluții nesigure și au primit nota 4. Nici Tănase, Moke și Tudorie nu au avut o evoluție bună, aceștia fiind notați cu 5.

Reghecampf a primit nota 6, la fel ca și Florin Marin.

note

cifre

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
ray51
ray51  •  26 Septembrie 2016, 12:06

Tanase - jucator de 1,5 milioane... da-o in *** de vrajeala. Mirositoare afacere coane Gica-dreptule!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ticbis
ticbis  •  26 Septembrie 2016, 11:53
Postat de timm pe 26 Septembrie 2016, 10:51

37 de milioane datorii. FCSB se inchide. Ai grija la gheare, frustratule, ignorantule. Gigi groparul lui FCSB. O echipa cu 16 ani de palmares.

Esti mai prost decat prevede legea. Te stie deja tot site-ul!

ticbis
ticbis  •  26 Septembrie 2016, 10:55

Poate nu ma pricep eu, dar dupa parerea mea cel mai bun stelist de pe teren in meciul de ieri a fost Tamas, urmat de Momcilovici, Adi Popa, Muniru si Moke. Cei mai slabi au fost in ordine Tudorie, Enache, Achim si De Amorim. Boldrin si Tosca au jucat sub valoarea lor, dar in niciun caz n-a fost Boldrin cel mai bun si nici Tosca cel mai slab.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează