FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

Probleme la încă o echipă importantă a Ligii 1! E alungată de pe propria arenă din cauza datoriilor

Articol de - Publicat miercuri, 25 noiembrie 2015 16:31

FC Petrolul nu poate avea liniște nici măcar o zi. Societatea care administrează arena "Ilie Oană" (SGU - Servicii de Gospodărie Urbană) a cerut azi primăriei Ploiești rezilierea contractului cu formația ploieșteană.

Motivul este același invocat și acum o lună. Echipa are mari datorii, iar SGU nu mai acceptă încă o amînare. În prezent, clubul trebuie să plătească aproximativ 1,9 milioane de lei. 

Contractul ar putea fi reînnoit destul de rapid doar dacă Petrolul și-ar plăti aceste datorii, altfel echipa va trebui să se mute.

Meciul cu CFR Cluj ar trebui să se joace în altă parte, iar variante de rezervă ar fi Buzău, Brașov și Chiajna.

"S-a reziliat contractul cu FC Petrolul din cauza acumulărilor de datorii, aici mă refer la datorii noi imediat după intrarea în insolvenţă. Avem şi din partea lor o cerere înaintată către SGU pe data de 13 a zecea (n.r.- 13 octombrie), în care şi dînşii vor să se rezilieze contractul.

Conform deciziilor luate, nu ar mai avea voie să intre nu numai pe stadion, ci nici în spaţiile închiriate, unde sînt birourile în momentul de faţă", a declarat Donald Constantin, directorul SGU Ploiești, conform DigiSport.

Petrolul plătea aproximativ 13.000 de euro pentru fiecare meci pe "Ilie Oană" fără TVA și chirie separată pentru birouri. 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
cj1960i
cj1960i  •  26 Noiembrie 2015, 01:50
Postat de bvd_magheru pe 25 Noiembrie 2015, 18:41

Eu v-am spus de acum 11 ani in fiecare zi si va mai repet 11 ani de acum incolo acelasi lucru . Romania a devenit a doua zi dupa impuscarea celor 2 soti patrioti de catre cei care au servit familia conducatoare timp de zeci de ani si care isi faceau cumparaturile pe calea victoriei la SHOP , deci repet v-am spus Romania a devenit doar o piata de desfacere . Normal ca sau construit MALL-uri si piete moderne si blocuri cu lifturi ultrasofisticate ca doar nu locuiau patronii lor la standuri in piata chibrit !! Deci ce vreau sa ii spun demagogului Andrei Vochin este ca Romania din punct de vedere industrial nu mai este o tzara in curs de dezvoltare. Aia a fost acum 50 de ani . Romania d.p.d.v industrial este o tzara subdezvoltata . Dacia si Ford apratin altor tzari nu Romaniei.

mai tata! yu chiar vrei sa demonstrezi tuturor cat de penibil poti fi? fotbalul romanesc nu te intereseaza, tara din care banuiesc ca-ti tragi origini, nici atat, da ce dracu comentezi una, una, la oricare articol? cand dracu scapam de tine,si de aerele tale de bulevard?

khal_37
khal_37  •  25 Noiembrie 2015, 21:15
Postat de valiza.epo pe 25 Noiembrie 2015, 18:09

Cum sa fie alungati de pe arena proprie?!? Inseamna ca NU este arena lor din moment ce platesc chirie! Oricine, daca inchiriaza un apartament - de exemplu - si nu plateste chiria este trimis la plimbare. Si dat in judecata pentru recuperarea datoriilor.

Terminatule, si dinamo plateste chirie la fel ca si rapid, doar ca sume simbolice 1-2000 euro pe luna in comparatie cu Steaua care platrea in Ghencea 35000 de euro pe meci(plus tva).

ares123
ares123  •  25 Noiembrie 2015, 20:55
Postat de gerulozaurus pe 25 Noiembrie 2015, 17:25

Eu ti-am sus ca tu ai o problema grava la capac, obsesia ta fata de Steaua se poate transforma intr-o boala mentala si mai grava, pentru ca obsesia deja este considerata o boala! Si ma bucur ca esti asa, ba chiar *** :D

Stai linistit ca asta e platis sa comenteze tampenii la adresa Stelei, indiferent de subiectul articolului....nu poate fi doar *** nu cred ca exista asa ceva.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează