FOTBAL  »  Superliga  »  RETROGRADARE

Probleme la o echipă din play-off-ul Ligii 1? » Un fotbalist anunță: "Am înțeles că vor retrograda"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 iunie 2016 20:43

Sorin Strătilă, mijlocașul de 29 de ani al celor de la UTA Bătrâna Doamnă, a dezvăluit că ASA Târgu Mureș ar putea retrograda, iar în locul ei sunt șanse mari ca echipa arădeană să-i ia locul!

"Să vedem ce va fi, am înțeles că au probleme cei de la Târgu Mureș, poate vom promova așa. Nu știu, vom vedea", a declarat Strătilă la Dolce.

UTA a pierdut prima manșă a barajului pentru Liga 1 cu FC Voluntari, scor 0-3, pe stadionul "Anghel Iordănescu". Returul dintre UTA și FC Voluntari va avea loc la Arad, miercuri, 12 iunie, de la ora 13:00, pe stadionul "Motorul".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
141102562954591
Alex Trufin  •  09 Iunie 2016, 01:21

in 2011 cand vointa sibiu a jucat cu asa tg mures meciul de la sibiu a fost considerat blatuit de catre asa tg mures cu arbitrii. 2-3 luni mai tarziu pica bomba. aparuse informatia ca asa tg mures a fost prinsa cumparand arbitrii si se punea de atunci problema excluderii sale din liga 1. pana acum nu s-a intamplat nimic iar sandu si dragomir nu mai sunt la frf si nici la lpf. cei doi stiau de blaturile cu arbitrii recuoscand chiar ei ca ei i-au lucrat cu arbitrii pe cei de la vointa sibiu pentru a-i retrograda.

141102562954591
Alex Trufin  •  09 Iunie 2016, 01:16

un prost cu o prostie la mana. 1. frf si lpf sunt niste asociatii 2."nu e legal", ,"legea" asta abereaza tampenii alea nu sunt legi decat in cadrul lpf si frf si se pot vota si schimba dupa cum se voteaza sau dupa cum hotaresc asociatii sau administratorii lor 3. desi exista o lege dupa care se infinteaza si dupa care functioneaza aceste asociatii statul nu are cum sa intervina in interiorul unei asociatii. 4. producerea oricarei daune de catre aceste asociatii unei pf, pj, ong, statului sau alte persoane pj, pfa sau pf pot duce la un proces de natura economica intre partile in litigiu, proces care sa aiba loc la o judecatorie respectand legile tarii.... nu s-a incalcat nicio lege ci s-a produs o paguba si cel mai probabil frf si lpf sunt bune de plata daca judecatorii hotaresc asta

jalabert
jalabert  •  08 Iunie 2016, 23:24
Postat de steaua1986forever pe 08 Iunie 2016, 21:58

cat ai avut la geografie la scoala? Oltenii de la Arad si moldovenii de la Tg.Mures, poate doar daca au venit in vizita

meri tu in arad si vezi cum sta treaba pi acolo. nu ma contrazice pi mini ardelean get biget

Vezi toate comentariile (10)
Comentează