FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME FINANCIARE

Probleme mari la o echipă de Liga 1: "N-am mai dat bani, situația e critică!"

Articol de - Publicat marti, 06 octombrie 2015 11:52

ACS Poli începe să fie afectată puternic de blocajul instituit de Curtea de Conturi pe finanțarea venită de la autorități. Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a vorbit despre restanțe în premieră către jucătorii echipei.

Siguranța financiară era un atu important al grupării de pe Bega până în această toamnă. ”N-am mai dat bani. Avem deja restanțe către jucători. Pentru prima dată. Chiar dacă salariile nu erau foarte mari, aveau siguranța că primesc la timp.

S-a trăit prin banii de televiziune, sînt cam gata. Nu se pot plăti dările către stat, e o situație critică”, a declarat Nicoale Robu la postul local Tele Nova.

Edilul Timișoarei a precizat pentru aceeași sursă că se analizează o soluție pentru ca ACS Poli să nu rămână fără bani.

”În principiu, se propune să scoatem o hotărîre de Consiliu Local în regim de urgență prin care să stabilim că nu se mai plătește cotizație și nu se mai dă nici o contribuție nici în bunuri, nici în bani, către aceste structuri cu titlu sau echivalent al cotizației și aceste structuri intră în competiție de proiecte pentru a obține astfel finanțare”, a precizat Robu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  06 Octombrie 2015, 23:17
Postat de zecs93 pe 06 Octombrie 2015, 14:58

Acuma sa presam la llorente sa-l luam, vb lui moflea, e aproape cel mai bun mijlocas din RO, la fel in iarna trebuie luati si boldrin si cabrera de la astra respectiv Botosani care sa-i inlocuiasca pe pacalicii de rotariu,gavrila si matei !!!

vise sa ii ia fcdb pe aia !astia nu si au vazut de lungu nasului,clonele astea mai sunt sustinute si de banii statului !

fangigi
fangigi  •  06 Octombrie 2015, 21:06

Astia si asa sunt doar o clona, un fel de craiolgutza!:)))

zecs93
zecs93  •  06 Octombrie 2015, 14:58

Acuma sa presam la llorente sa-l luam, vb lui moflea, e aproape cel mai bun mijlocas din RO, la fel in iarna trebuie luati si boldrin si cabrera de la astra respectiv Botosani care sa-i inlocuiasca pe pacalicii de rotariu,gavrila si matei !!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează