FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Probleme pentru fratele stelist al lui Romario Benzar » S-a operat la inimă: "Nu am trecut vizita medicală"

Daniel Benzar și Valeriu Argăseală
Daniel Benzar și Valeriu Argăseală

Articol de GSP - Publicat marti, 13 septembrie 2016 20:19

Steaua l-a transferat în urmă cu un an pe Daniel Benzar (18 ani), de la LPS Banatul, însă atacantul are ceva probleme de sănătate.

Frate mai mic cu Romario Benzar, Daniel a picat vizita medicală de la Institutul Național de Medicină Sportivă pentru că a fost diagnosticat cu extrasistole. Fotbalistul a fost supus unei intervenții chirurgicale la "Spitalul Premiere" din Timișoara, anunță fanatik.

"Nu am trecut vizita medicală efectuată cu Steaua la Bucureşti pentru că aveam bătăile rapide ale inimii şi a trebuit să efectuez o intervenţie chirurgicală în Timişoara. A durat o zi şi acum totul este ok. Azi am fost externat şi totul este ok. Am nevoie de o perioada de recuperare de o luna, după care voi incepe antrenamentele la Steaua”, a spus Benzar pentru sursa citată.

Atacantul va sta o perioadă pe bară, însă după recuperare va reveni la antrenamentele Stelei și cel mai probabil va juca pentru formația secundă a roș-albaștrilor din Liga a 3-a.

Daniel Benzar a jucat sezonul trecut în liga secundă pentru Academica Clinceni, unde a înscris 8 goluri în 29 de partide.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  13 Septembrie 2016, 21:06

viitorul Romaniei in fotbal...fratii Benzar !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează