FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

"Procesul" portarilor de la Rapid continuă » Bornescu: "Nu e bine să fim doi, faceţi ceva!"

Articol de , - Publicat miercuri, 15 decembrie 2010 00:00

Bornescu respinge concurenţa pe post cu Dani Coman şi spune că nici rotaţia propusă de Şumudică nu e benefică


Marius Şumudică stabilise de curînd ca Dani Coman şi Mircea Bornescu să stea cu rîndul în poartă, din două în două partide, iar rapidiştii au crezut că au înlăturat tenisiunile existente între goalkeeperi.

Bornescu contestă însă public "rotativa" şi spune că doi portari de aceeaşi valoare în lot e prea mult! "Am vorbit cu Dani, are şi el personalitate, nici lui nu-i convine să joace un meci-două şi-apoi să fie scos. Soluţia rotaţiei sper că a fost o chestie doar de moment, n-ar fi normal să continuăm aşa. Nu e bine să fie doi portari valoroşi, se creează o presiune foarte mare pe noi şi chiar au fost cazuri cînd am greşit tocmai din cauza asta", a explicat "Pepe" la GSP TV.

Portarul adus de la Craiova i-a trimis un mesaj direct lui Şumi: "Să facă ceva, pentru că şi el cred că e conştient că nu se poate baza pe amîndoi în acest fel. Gîndul nostru va fi doar la cum să nu greşim noi, nu să ajutăm echipa".


"Tocmai mi-am amintit că avem nevoie de Coman la Steaua. Facem ceva să-l scăpăm pe Bornescu de concurenţă. Glumesc, avem şi noi portari buni"
Gigi Becali, finanţator Steaua

"Nu am vorbit cu nimeni de la Dinamo. Voi pleca doar dacă cei de la Rapid îmi spun că nu mai au nevoie de mine"
Mircea Bornescu, portar Rapid


13 meciuri a bifat Bornescu pînă acum în campionat, fiind învins de nouă ori

3 goluri a încasat Coman în 5 partide în care a apărat în Liga 1 de la revenirea la Rapid

"Luăm titlul cînd ne întoarcem"
Portughezii sînt cei mai optimişti fotbalişti din lotul Rapidului. După Rui Duarte, şi Candido Costa e convins că giuleştenii pot remonta în 2011 handicapul de 9 puncte faţă de liderul Oţelul: "Cînd ne întoarcem din vacanţă, vom fi pregătiţi să cîştigăm meciuri la foc automat şi să luăm titlul! Avem echipă tare, locul 4 e prea puţin!". (Andrei Crăiţoiu)

Inbox:

- Şumudică: "Am nevoie de încă un fundaş central, indiferent dacă va pleca sau nu Marcos Antonio!".
- Copos continuă investiţiile în hotelul Sportul din Poiana Braşov care a ars în primăvară. Finanţatorul se mîndreşte cu noua piscină cu apă termală amenajată în exteriorul stabilimentului.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
chr508
chr508  •  17 Decembrie 2010, 04:03
Postat de rapidule pe 16 Decembrie 2010, 12:45

ba nene coman este giulestean deal nostru sa pleaca bornescu ca el e dupe bani

@rapidule Esti doar un pusti penal ce face RAPIDul de ras. Aminteste-ti ca "banii" coman a fost cel care a vandut meciurile cu steaua, brasov si a plecat de la RAPID pentru 30 de mii de euro in plus. Vezi ca ti se raceste grisuletul taran coclit ce esti.

rapidule
rapidule  •  16 Decembrie 2010, 12:45

ba nene coman este giulestean deal nostru sa pleaca bornescu ca el e dupe bani

alrpd
alrpd  •  15 Decembrie 2010, 09:48

Bravo ma. Stati si discutati in presa de aceste lucruri. Mai bine plecati amandoi si lasati-l pe straton sa apere. Deja intreceti orice masura. Din cauza" personalitatii" voastre s-a rupt vestiarul. Sa plece unul sau mai bine plecati amandoi. Eu unul m-am saturat de problemele lui Bornescu si ale lui Coman. Mai bine erai atent la sutul lui Raul Costin decat la Coman.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează