FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Propunere-şoc pentru Dinamo: Ottl, împrumut de la Bayern

Articol de - Publicat vineri, 07 ianuarie 2011 00:00

Dinamoviştii încearcă transferul pe 6 luni al unui fotbalist crescut de munchenezi, care poate evolua fundaş, dar şi mijlocaş central

Ar fi lovitura iernii în Liga 1, chiar dacă pare de domeniul SF! Andreas Ottl, 25 de ani, jucător crescut de Bayern Munchen, care poate evolua fundaş central sau mijlocaş defensiv, le-a fost propus de impresari celor din Ştefan cel Mare! Neamţul a cochetat şi cu prima reprezentativă, după ce a fost şi la echipele naţionale de juniori. Ottl este munchenez get-beget şi apreciat de suporteri, însă evoluează foarte puţin pentru formaţia lui Louis van Gaal, de aceea agenţii săi îi caută o altă echipă unde să joace mai mult.

Informaţia a fost confirmată ieri de oficialii dinamovişti: "Da, şi pe noi ne-a mirat propunerea. L-am întrebat de vreo 3 ori pe cel ce ne-a vorbit de jucător: «E Ottl ăla de la Bayern, de la prima echipă?». Răspunsul a fost pozitiv: «E cel care a jucat două meciuri cu CFR Cluj în grupele Champions League în toamnă». Ni s-a transmis că noi ar trebui să suportăm o parte din salariul pe cele 6 luni, dar să vedem dacă vrea şi Ottl să vină".

Dinamoviştii s-au mai gîndit la o altă variantă: "Poate cei de la Bayern vor să discute despre Gabi Torje şi de aceea au apărut aceste discuţii, cine ştie?! Să vedem ce intenţii concrete vor fi".

610 minute a bifat Ottl în 7 meciuri în tricoul lui Bayern în acest sezon

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
petru_stelistu
petru_stelistu  •  08 Ianuarie 2011, 01:11

Daca Ottl vine la Dinamo,mai mult ca sigur Mutu vine la Steaua.Asta fiindca nu mai are loc de neamt.Mie i-mi plac aceste stiri,fiindca rad cand citesc comentariile voastre.Oricum,astia viseaza urat noaptea,deaceea pun pe GSP a doua zi,ceva frumos si placut.Ce frumos ar fi daca...,ce frumos ar fi daca...,ce frumos ar fi daca....Nac,nac.Cine-i aici?Ottl.Care Ottl?Ottl de la Dinamo.Baieti trezirea si la prasit cu voi!

paul.o.53
paul.o.53  •  08 Ianuarie 2011, 00:58

Totul e posibil : Ottl e mijlocas si are la Bayern 8( opt) in fatza lui : van Bommel,Schweinsteiner,Arjen Roben,Tony Kroos, Pranjic,Altintop si l-au luat saptamana trecuta pe Luiz Gustavo. Bayern 2 joaca in Liga 3 care este cam la nivelul campionatului nostruOttl are de ales...

drak
drak  •  07 Ianuarie 2011, 20:53

Pe postul lui torje joaca ribery si roben ma refer la mijlocasi latelari posturi pe care bayern nu are rezerve

Vezi toate comentariile (23)
Comentează