FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Prunea a reacționat dur în scandalul mesajelor obscene trimise de Bodescu » Acuză un plan diabolic al lui Burleanu: "Are o înțelegere cu primarul"

Articol de GSP - Publicat joi, 01 iunie 2017 21:22

Florin Prunea a reacționat dur după schimbul de replici publicat în ediția tipărită de astăzi a Gazetei Sporturilor, între Gabriel Bodescu, secretarul general-adjunct al FRF, și Justin Ștefan, secretarul general al LPF. (Vezi detalii). 

"Aș dori să vorbesc în calitate de membru al Comitetului Executiv. În momentul de față nu mai există niciun dubiu cum a ajuns Burleanu președintele FRF! Cred că e de datoria autorităților ca de mâine să se autosesizeze.

Dacă mâine dimineață Radu Vișan nu sesizează Comisia de Disciplină, trebuie să plece în secunda următoare! Începând de mâine acele declarații ale lui Bodescu vor lua drumul FIFA și UEFA, să se vadă cu adevărat ce se întâmplă în România", a declarat Prunea la TV Dolce Sport.

burleanu îl dă afară pe prunea de la iași?

Președintele ieșenilor vede o înțelegere între Burleanu și primarul Iașiului, Mihai Chirica, pentru ca el să fie dat afară de la cârma moldovenilor.

"E o înțelegere între actualul primar al Iașiului și Răzvan Burleanu ca eu să fiu demis pentru că mai am contract până pe 24 iulie. Dacă nu mai sunt președintele clubului, atunci nu mai pot fi în Comitetul Executiv", a adăugat Prunea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
vicol_vali
vicol_vali  •  11 Iunie 2017, 07:43

Și o întrebare pentru Domnii Hagi și Popescu. De ce nu ați câștigat titlul la Barcelona? Nici Puskas, nici Ronaldo nu erau la RM. Ia spuneți potlogarilor. Sper să nu fie cuvânt interzis.

vicol_vali
vicol_vali  •  11 Iunie 2017, 07:38

Domnul Prunea, cum vă simțiți când trebuia să stați în poartă la golul suedez? HM? Sau, în careul mic era permis să-i dai un pumn în gură atacantului? Sunați-l pe Crăcănat, vă rog frumos. Moldovean obosit, altfel nu-mi explic.

485809194904413
Costel Tudor  •  02 Iunie 2017, 13:48

*** se baga si el *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close