FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Puljici are drum liber spre Dinamo » Ce decizie importantă a luat azi Steaua

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iunie 2016 15:55

Gigi Becali a inflamat spiritele în Liga 1, după ce a anunțat că vrea să îl transfere pe Ante Puljici, dacă Fernando Varela va pleca.

Totuși, șansele ca Varela să plece în vara aceasta sunt foarte mici. Steaua a primit o ofertă pentru căpitanul echipei, dar Becali nu a fost mulțumit de suma oferită și a refuzat-o, potrivit DigiSport.

Patronul Stelei anunța că vrea 3 milioane de euro pentru fundaș, dar oferta primită a fost sub această sumă.

Astfel, șansele ca Ante Puljici să ajungă la Steaua sunt mici, iar croatul ar putea ajunge la Dinamo, acolo unde este dorit cu insistență.

Ante Puljici, 28 de ani, este jucătorul celor de la Gent, iar în sezonul recent încheiat a fost împrumutat la Dinamo, pentru care a bifat 21 de meciuri. Clubul alb-roșu a făcut deja oferte, împrumut sau transfer definitiv, pentru ca fundașul central croat să continue la Dinamo.

1.000.000 €este cota lui Puljici, potrivit transfermarkt.de

Citește și:

Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Nationala
Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Superliga
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Gigi Becali, ultimele detalii despre țintele din perioada de mercato: „Voi investi 3-4-5 milioane” + „Cu Chipciu nu putem merge în Champions League”
Superliga
Gigi Becali, ultimele detalii despre țintele din perioada de mercato: „Voi investi 3-4-5 milioane” + „Cu Chipciu nu putem merge în Champions League”

A ales Louis Munteanu? Disputat de FCSB și Rapid, atacantul a fost filmat cântând despre rivală: „Are valoare d'aia mare / Și știu că nu vă convine”

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”


Comentarii (60)
10202925648180625
Eugen Qy  •  05 Iunie 2016, 18:35
Postat de guyencea pe 05 Iunie 2016, 16:55

Cine iubeste fotbalul URĂȘTE steaua!!

EU nu stiu ce fel de fotbal iubesti tu. Poate fotbalul ala de cearceaf. Cand STEAUA Castiga CCE, la fotbal, juca baschet? Handbal(lasa ca nu stii tu dar a luat CCE si la Handbal) ?Hochei? Ce juca daca nu fotbal. Cand a mai fost o data finalista a CCE nu tot fotbal juca ? CINE uraste fotbalul uraste STEAUA !!!! Asa poate ai fi vrut sa scrii si ti-a iesit invers ca te gandeai probabil la fotbalul pe care il iubesti, ala de cearceaf !!!

crotalie
crotalie  •  05 Iunie 2016, 18:06

Daca vrea nea Gigi care e om bun si a demonstrat inclusiv faptic poate sa scoata in strada chiar si maine asa cum a si declarat milioane de suporteri adevarati dar nu doreste asa ceva pentru ca nu are niciun sens si ne-am dat seama imediat. Am avut si avem cea mai principala galerie. Hei, hei !

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  05 Iunie 2016, 14:41
Postat de alex_x pe 05 Iunie 2016, 17:31

Ma voi astia dinamovistii astia incapatanati care va credeti spirituali,voua trebuie sa va arate cineva unde va e locul mah nesanatosilor.voi abia terminati pe 4 si vreti campionate,visati la champios league dar saraciilor sint rupti rau de realitate*** visatorilor...o fi de la eroina?

la fel si pe fcsbisti ii asteapta camera de hotel de la obregia pentru deliru si visele ca ei sunt superiori si ca bat tot in ucl dar ei sunt ultima echipa din competitie lucru recunoscut si de UEFA. Cei mai l00seri din UCL fara victorie de 27-28 de meciuri in grupele ucl, record negativ, invinsi fiind de toate comunele limitrofe ca ludogocastravet,rosenborg nume de conserva de peste de pe timpu lu nea nicu si alte exzeme de eckipe.

Vezi toate comentariile (60)
Comentează