FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Punga cu bani

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 februarie 2008 00:00

Dinamoviştii sînt stimulaţi financiar de către şefi pentru a duce echipa în Champions League

Pentru ce mai luptă Dinamo în acest sezon? Aflaţi abia pe locul 6, roş-albii mai au doar două obiective clare, pe care şefii au decis să le remunereze consistent. Unul mai greu de realizat, clasarea pe locul secund, ce i-ar duce pe "cîini" în preliminariile Champions League, şi unul care le este mai la îndemînă, cîştigarea Cupei României. De azi, cu Ceahlăul, dinamoviştii încep şi cursa banilor, pe lîngă cea de performanţă.

O primă de 15.000 de dolari a fost promisă fiecărui fotbalist dacă echipa va prinde locul 2. Cupa României le va umple şi ea buzunarele jucătorilor cu cîte 10.000 de dolari. Roş-albii au şi bonusuri de meci: fiecare gol este răsplătit cu 1.000 de dolari, în timp ce o reuşită în meciurile cu Steaua, cu Rapid, cu CFR Cluj şi cu Poli Timişoara este recompensată cu 2.000 de dolari.

"Tragem la Cupă, la locul 2, vrem să cîştigăm tot ceea ce se poate cîştiga. Trebuie să demonstrăm că Dinamo rămîne o forţă în România", spune Vranjkovici la startul sezonului, iar Moţi rămîne cel mai optimist: "Noi încă mai credem şi în titlu! Suporterii să fie alături de noi, începînd de la meciul cu Ceahlăul. Împreună putem reuşi!".

"Şanse la titlu? Să vedem! În primul rînd ne gîndim la un loc de cupă europeană şi la Cupa României"

Cristi Borcea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
 •  22 Februarie 2008, 19:06

tati este prima 1000$ de gol dar aia impart bani intre ei nu cine da golul,nu te gandesti ca lobontz nu ar lua niciodata nimik oricum nu este asta formula de start cred ca va juca cristea si voika titulari dar ce sa spui despre ziaristi astia care sunt toti stelisti decat sa le dam la m....!

 •  22 Februarie 2008, 18:00

LUAM TITLUL ANUL ASTA!!! O SA VEDETI ASTA LA FINAL! DINAMO CAMPIOANA 2007-2008 FORTZA DINAMO!! OLE-OLA APLAUDATI CAMPIOANA!!!!!

 •  22 Februarie 2008, 12:00

ce formatu dracului aveti, numai prostii!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează