FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN MEDIAŞ - FC TIMIŞOARA

Pustai: "Abordăm meciul la victorie"

Articol de - Publicat joi, 07 august 2008 00:00

Tehnicianul lui Gaz Metan, Crisit Pustai, a dezvăluit care este modalitatea ca formaţia sa să învingă pe FC Timişoara. "Va fi un meci foarte greu, contra unei echipe timişorene cu pretenţii foarte mari în acest campionat. O să îl abordăm la victorie pentru a scăpa de cifra 1 din dreptul punctajului. Însă pentru a cîştiga avem nevoie de un joc la fel de bun în faza ofensivă ca şi în primele două etape", a afirmat tehnicianul Cristi Pustai.
Partida dintre Gaz Metan Mediaş şi FC Timişoara se va desfăşura sîmbătă, 9 august, începînd cu ora 18.00 şi va putea fi urmărită în direct pe postul GSP TV 2.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
 •  08 August 2008, 12:51

si io merg pe mana mediasului...bravo medias...ca iati chinuit pe caini in groapa...in 10 si din 2 penaltyuri...hai gazu ..merg pe mana voastra

 •  07 August 2008, 19:31

Sunteti penali,cand v-ati dat seama ca este al treilea meci al Gazului si voi inca nu ati televizat niciunul?! Sa bata Mediasu,nu pentru ca puscariabilu de iancu i-a cantat prohodu inca inainte sa inceapa campionatu ... ci pentru aveti nevoie de puncte :)))

 •  07 August 2008, 18:54

pai parca nu era televizat?!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close