FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Puști-minune adus la FCSB! Între Fulham și Chelsea, a ales FCSB

În februarie 2014, Andrei a fost desemnat cel mai bun portar al unui turneu dedicat juniorilor under 19 ani, Braşov Indoor Cup // FOTO Libertatea
În februarie 2014, Andrei a fost desemnat cel mai bun portar al unui turneu dedicat juniorilor under 19 ani, Braşov Indoor Cup // FOTO Libertatea

Articol de - Publicat joi, 03 mai 2018 22:10

Chiar dacă a avut oferte din Anglia, portarul Andrei Stănescu a semnat, la 16 ani, un contract pe două sezoane cu vicecampioana României. Astfel, Vasile Geambazi, patronul roș-albaștrilor, bifează primul transfer oficial realizat.

Andrei Stănescu a început fotbalul abia în urmă cu trei ani, la juniorii Petrolului, la grupa pregătită de Marius Manolache. Apoi, a plecat împreună cu familia în Anglia, acolo unde a trecut pe la centrele lui Fulham și Chelsea. Totuși, în momentul în care șefii FCSB l-au contactat, nu a stat pe gânduri și a decis să-și continue cariera la București.

Conform publicației Richmond&Twickenham Times, roș-albaștrii îi vor da puștiului un salariu de aproape 6.000 de euro pe lună!

untitled

Andrei studiază la Școala Twickenham din Marea Britanie, dar din vară se va întoarce în România, împreună cu familia pentru a începe antrenamentele cu noua lui echipă.

"Este o ocazie uimitoare pentru mine. Când mi-au cerut să semnez, nu pot explica sentimentul pe care l-am avut. E ca și cum tot ceea ce ați visat vreodată devine realitate. Șansa de a juca pentru clubul din țara mea natală e ceva peste care nu puteam trece. Știu că Chelsea și Fulham sunt mari cluburi, însă cred că voi avea mai multe oportunități de a intra în prima echipă a Stelei. Abia aștept să încep pregătirea cu noii mei colegi, deoarece mulți dintre jucători sunt idolii mei", a declarat portarul de 16 ani.

Andrei are doar cuvinte de laudă pentru profesorii din Anglia: "Școala a fost uimitoare. Când ești prins în fotbal, este greu să te concentrezi asupra studiilor, dar profesorii de aici m-au făcut să-mi dau seama cât de important este studiul. M-au susținut foarte mult în carieră și sunt trist că plec de aici".

Și cei de la Școala Twickenham vorbesc prin vocea directorului Assal Ruse: "Este întotdeauna o plăcere să auzim că tinerii excelează. Andrei este un student încântător și merită tot succesul. El a lucrat incredibil de greu ca să primească această șansă". 

Ce portari are FCSB în lot acum

- Cristian Bălgrădean (30 ani)
- Andrei Vlad (19 ani)
- Eduard Stăncioiu (37 ani)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (35)
caminero
caminero  •  04 Mai 2018, 14:24
Postat de miloguu pe 03 Mai 2018, 22:53

bine ai venit Andrei! ai facut alegerea corecta! speram ca in cativa ani domnul Becali sa ia niste bani frumosi pe acest pusti. forzzza Steaua!!

Da, o s[ ia aceia;i bani ca ;i pe Ochiro;ii sau Tudosie ...

sange_alb.rosu
sange_alb.rosu  •  04 Mai 2018, 13:21
Postat de Stanculescu Teodor pe 04 Mai 2018, 10:30

A facut o alegere total GRESITA. Orice jucator tanar care ajunge pemana BERBECULUI, se alege praful de el. De la o hahalera nu poate sa invete ceva.

Vezi de treaba. A ales perfect. Intre a ramane amator in Anglia si a semna un contract de profesionist cu fcsb tu ce ai alege? Sau chiar crezi ca avea oferte de la Fulham sau Chelsea si el a ales fcsb? Sa fim seriosi! Cat de naiv sa fi sa inghiti o astfel de poveste?

976095972414440
Stanculescu Teodor  •  04 Mai 2018, 10:30

A facut o alegere total GRESITA. Orice jucator tanar care ajunge pemana BERBECULUI, se alege praful de el. De la o hahalera nu poate sa invete ceva.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează