FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CFR CLUJ 1-1

Rădoi a explicat de ce l-a scos la pauză pe Iancu + motivul folosirii rezervelor

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 iulie 2015 23:02

Mirel Rădoi și-a felicitat băieții după egalul cu CFR Cluj, scor 1-1, și a recunoscut că a ales să folosească rezervele pentru a nu pune în pericol meciul de miercuri cu Partizan.

"Merităm acest punct. Băieții trebuie felicitați pentru devotamentul arătat azi. Era foarte greu ca automatismele să meargă foarte bine. Am jucat cu acești băieți pentru a nu risca să avem jucători indisponibili cu Partizan. Am preferat ca echipa care a intrat azi să aibă minute.

Ar trebui să începem jocul așa cum intrăm mereu după pauză. Din păcate pentru ei cred că nu intră foarte concentrați, dar azi cred că au arătat mai bine decît în meciurile din Supercupă și cu Petrolul", a spus Rădoi la Digisport.

...despre portarii Stelei: "Vom merge pe cei trei portari pe care îi avem. Nu văd de ce am mai aduce un portar, ținînd cont că avem doi portari foarte buni și unul de viitor. Vom aborda meciurile cu Partizan și cele din campionat cu oamenii pe care-i avem. Momentan n-am discutat aducerea unui fundaș central. Încercăm să-l pregătim cît mai repede pe Carp".

...despre schimbarea lui Iancu la pauză și jocul lui Alcenat: "Iancu a avut o problemă de sănătate și a trebuit schimbat la pauză. Alcenat a arătat sezonul trecut la Petrolul că e un jucător foarte ofensiv. Nu puteam risca să joace foarte mult pentru că a lipsit mult din pregătirea noastră".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  26 Iulie 2015, 10:21

gerulozaurus
gerulozaurus  •  26 Iulie 2015, 01:32

Bag p... porarii tai de carton!

dorutza
dorutza  •  26 Iulie 2015, 00:14
Postat de Culmes Dragos pe 25 Iulie 2015, 23:36

Care sunt cei 3 portari?De fapt care e al 3-lea,de viitor?

Al treilea...de viitor...este Duckadam...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează