FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Rădoi iese la atac! Cum au decurs negocierile cu CSA și de ce a fost șocat: "E greu ca acest lucru să se întîmple"

Articol de GSP - Publicat marti, 30 iunie 2015 20:19

Mirel Rădoi îi atacă pe cei de la CSA după ce au refuzat să închirieze baza de pregătire Stelei. Antrenorul roș-albaștrilor a fost șocat de decizia acestora, mai ales după ce recunoaște că el a negociat cu ei și a ajuns la un acord. 

"Am rămas surprins, eu am avut discuții cu dînșii și ne-au zis că nu vor fi probleme. Acum ne-am trezit cu această situație. Nu avem unde să ne antrenăm.

Nu depinde de noi situația asta. Mai bine stau departe decît să comentez. E greu ca Steaua să schimbe numele doar ca să ne antrenăm în Ghencea. Și chiar și așa nu ne-am fi antrenat gratis acolo.

Doar în România se poate întîmpla așa ceva. Ne afectează această situație. Trebuie să găsim o altă soluție. Căutăm o bază de pregătire unde să ne mutăm pînă la finalul sezonului", a zis Rădoi la Digi.  

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
gabonne1982
gabonne1982  •  01 Iulie 2015, 09:41

nu tin partea nimanui,nici lui Gigi nici CSA-ului,dar la faza asta CSA-ul a gresit.Prefera sa nu-i lase sa se antreneze acolo dintr-o ambitie care nu le aduce nici-un beneficiu.Daca-i lasau,se alegeau si cu niste bani.Prosti ...

miklosih
miklosih  •  01 Iulie 2015, 09:28

numai in Romania e posibil asa ceva. In Ungaria (Honved Budapesta ) sau Bulagaria (TSKA) statul a renuntat gratis la tot numai sa vina cineva sa preia echipa sa o finanteze etc etc . La noi generalii vor nume , brand . Alo ... gata comunismul , ce mai vreti . La Dinamo e la fel generalul Lipa traieste in trecut

plischi
plischi  •  01 Iulie 2015, 07:59

nu L - A R C O S T A prea mult construirea unei baze de antrernament! de terenuri nu duce lipsa! sau poate aranjati ceva cu echipele spre care va deplasati inaintea etapei si va lasa ei sa va pregatiti pe suprafata bazei lor. sau voluntarii, nu?!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează