FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Rădoi vorbește despre licența de antrenor » De ce se duce în Moldova și ce îl deranjează la școala de antrenori din România

Articol de GSP - Publicat joi, 01 octombrie 2015 14:52

Mirel Rădoi, antrenorul Stelei, a susținut azi o conferință de presă și a vorbit despre decizia de a face școala de antrenori în Moldova.

"Vreau să spun că nu este nimic ilegal și am vrut să fac totul în mod normal. Nu m-am ascuns și nu înțeleg cum a apărut acel document în care erau implicate doar trei parți. Nu este nici un secret, dar la alți antrenori nu au apărut aceste documente.

Aveam două opțiuni. Să fac școala la Coverciano sau școala din Moldova, unde nu se cere Bacalaureatul. În România durează 5-6 ani pînă iei licența PRO. În Moldova durează maximum patru ani, iar Coverciano ține trei ani și șase luni. Nu este nici un fel de problemă cu actele. Nu mi se cere să fiu rezident în Moldova. 

Eu nu am spus niciodată că vreau să mi se dea licența cadou. Am zis mereu că vrea să o obțin ca toți ceilalți, așa cum este normal. Eu doar am vorbit cu Dan Apolzan despre un criteriu la care mă încadrez, pentru că am fost jucător la națională și la EURO și pot face cursuri intense, dar mai comprimat. A fost o singură idee. Eu nu vreau să fac școala pe blat și nici să fentez sistemul, dar mi se pare prea mult să dureze șase ani.

Îmi este greu să stau pe bancă și să nu mă manifest. Dacă așa e normal și așa e legea, stau și nu dau indicații, dar să facă toți așa. Mai rămîne să mi se spună că trebuie să stau pe bancă și în timpul pauzei.

Mă gîndeam că se va face tam-tam, dar nu mă așteptam să se facă așa mult. Nu credeam că voi fi atît de hulit în țara mea", a declarat Mirel Rădoi la conferința de presă.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
485809194904413
Costel Tudor  •  01 Octombrie 2015, 21:35

Dlor. asa zis ziaristi de la GSP, de ce a-ti taiat din comentariul meu cuvantul "CIOBANAS " ? D*** .Cand cei doi de la FCSB (care va platesc ) l-au insultat de o maniera revoltatoare pe antrenorul liderului ,nu numai ca nu ia-ti cenzurat ,a-ti reluat acele mitocanii de mai multe ori .Este vorba de antrenorii emeriti (nimeriti) Radoi si Dica . RUSINE voua !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

portardelegenda
portardelegenda  •  01 Octombrie 2015, 20:32

din pacate realizez ca Radoi nu are NICI UN PRIETEN ADEVARAT CARE SA-L TRAGA DE MANECA .

d_3amon
d_3amon  •  01 Octombrie 2015, 19:41

vai ce peresecutat e domnul finul. el marele simbol national, spaima tibiilor si a geamurilor. a jucat chiar 30 de minute la EURO, o performanta pentru catre trebuia sa primeasca medalia de onoare. dupa atatia ani in fotbalul penibil din desert, 6 ani sunt putini sa invete fotbal un cetatean care a terminat liceul la 30 de ani si care fara spaga nu-si ia bacul nici in viata de apoi.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează