FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Scandal in Giulești, galeria se revoltă: „Șucu ne-a zis că nu-l vrea pe Șumudică. Dar noi nu suntem de acord cu strategia lui Șucu! Rapidul e al nostru, nu al lui”

Dan Șucu, principalul acționar de la Rapid
Dan Șucu, principalul acționar de la Rapid

Articol de - Publicat vineri, 07 iulie 2023 22:47 / Actualizat sambata, 08 iulie 2023 09:50

Gheorghe Răducanu, fostul lider al galeriei Rapidului, susține că Dan Șucu principalul finanțator al clubului, nu l-a vrut pe Marius Șumudică în postura de antrenor.

După despărțirea de Adrian Mutu, Rapid s-a înțeles cu Cristiano Bergodi, care va fi noul antrenor al echipei. Șumudică nu a fost luat în calcul de finanțatorul Dan Șucu, potrivit lui Răducanu.

Rapid pune la punct detaliile pentru a instala noul antrenor. Revine în Grant la 8 ani distanță de la precedentul mandat
RAPID
Rapid pune la punct detaliile pentru a instala noul antrenor. Revine în Grant la 8 ani distanță de la precedentul mandat

„Dan Șucu nu l-a vrut pe Șumudică”

„Am avut o discuție cu domnul Șucu și mi-a zis că nu îl vrea pe Șumudică. Argumentele sunt că e certat cu Daniel Niculae. Vorbeam mai devreme cu Daniel Niculae. A zis că nu putea el să decidă, să fie Șumi antrenor. Nu, dar trebuia să îi explice domnului Șucu ce înseamnă Giuleștiul. 

Domnul Șucu vrea să schimbe tradiția. Păi, când intră adversarul în Giulești, trebuie să înceapă nebunia. Domnul Șucu încearcă să ne schimbe, și mie nu îmi convine. Noi nu putem fi liniari, ca domnul Șucu. Afacerile sunt afaceri, îl respectăm, dar trebuie să respecte și dânsul conceptul nostru, mentalitatea noastră. Lucrurile sunt mult mai profunde. I-am spus domnului Șucu.

Decizia cu Bergodi cred că e luată de mult timp. Cred că era în așteptare, de asta nu a prelungit cu Sepsi. Cred că nu au fost nemulțumiți de sistemul lui Mutu (n.r. - sistemul cu 3 fundași centrali, încercat în amicale). Nico nu era mulțumit și pe bună dreptate, sunt de acord cu el. 

Nu vreau să îl supăr pe domnul Șucu, îl prețuiesc. Nu vrem să fim interpretați greșit. Dar Rapidul e al nostru, nu al lui Șucu sau Copos. Dânșii trebuie să înțeleagă asta”, a declarat Gheorghe Răducanu, la emisiunea „Digi Sport Special”.

Azi am avut o discuție cu Niculae, am avut o discuție despre ce s-a întâmplat. Au fost nemulțumiri la un moment dat, am bătut palma, ne-am împăcat, suntem bărbați. El m-a sunat și ne-am înțeles, nu păstrăm ranchiună.

- Marius Șumudică, la „Liga Digi Sport”

Citește și:

Florin Prunea îl face praf pe Adrian Mutu: „E jenant să pleci de la Rapid la Neftchi Baku. Pare un antrenor disperat după bani”
RAPID
Florin Prunea îl face praf pe Adrian Mutu: „E jenant să pleci de la Rapid la Neftchi Baku. Pare un antrenor disperat după bani”
Fostul președinte al Rapidului a ieșit la atac: „E o mare greșeală numirea lui Bergodi” + Ce spune despre Mutu: „Nu se poate așa ceva”
RAPID
Fostul președinte al Rapidului a ieșit la atac: „E o mare greșeală numirea lui Bergodi” + Ce spune despre Mutu: „Nu se poate așa ceva”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (72)
Sarcastique
Sarcastique  •  10 Iulie 2023, 04:07
Postat de SpiritLiber pe 08 Iulie 2023, 11:25

Ce prost esti! Asa e peste tot in lumea civilizata, conducerile cluburilor de peste tot tin cont de vointa suporterilor, presedintii sunt ALESI de fani si aduc antrenori foste glorii sau antrenori agreati de fani ! Numai la noi suporterii stelisti au acceptat sa devina oile supuse ale unui cioban bezmetic , dar la Rqpid nu e asa ! Cand marea majoritate il vrea pe Sumudica, atunci il pui pe Sumudica, ca oricum nu ai alte variante mai bune! Aaa tu Niculae, un presedinte profund incompetent ai ambitii personale, dupa ce ca mai esti si degeaba , te pui tu contra fanilor?? Pai tu oricum esti un ratat, nu aduci in Giulesti jucatori, nu esti in stare sa organizezi cum trebuie un centenar nu faci practic nimic, dar ai orgolii!Pai atunci TU trebuie sa dispari pentru ca Rapidul sa renasca , sa faca performanta, sa nu mai pierda cu 2-7, TU trebuie sa PLECI !

prost esti tu ,,,,si cu P mare . cum sa fii ba asa de prost ? te pomenesti ca pe alde guardiola l au adus fanii la manchester , la psg l au adus fanii pe luis enrique . , sau pe la echipele din tara pe unde antrena dica , croitoru. chiar nu pot sa mi dau seama cum de esti asa de prost . si mai si semnalizezi .

Kuba.nr1
Kuba.nr1  •  08 Iulie 2023, 16:19
Postat de yellowstone_vs pe 08 Iulie 2023, 13:49

nu stau sa-ti explic tie ..ce inseamna un antrenor cu personalitate ...

personalitate are exact ca suporteri...educatie la fel so is the perfect match...dar fotbal zero barat,numai echipe retrogradate are in CV si circ peste tot."contracte reziliate" adica a fost dat afara ca un ....

q2016
q2016  •  08 Iulie 2023, 14:46

Nea Sucule, hai la Dinamo. Viata e prea scurta...

Vezi toate comentariile (72)
Comentează