FOTBAL  »  Superliga  »  RAPIDISTI.RO

Rapid în depou!

Articol de , - Publicat miercuri, 13 februarie 2008 00:00

Rapid a primit 8 goluri în ultimele 3 amicale. Trupa lui Rednic a fost dezmembrată ieri de Locomotiv Sofia, care i-a marcat 4 goluri

Rapid nu îşi revine. Ieri a pierdut al doilea amical consecutiv, 3-4 cu Locomotiv Sofia, echipă pe care Steaua o învinsese cu 1-0. Rednic a trimis în teren 10 jucători din cei 11 cu care va juca şi în prima etapă. Singura absenţă: Dănuţ Coman. În rest, toată spuma din Giuleşti: Pancu, Cesinha, Bozovici, Boya.

MINUSURI
Fundaşii centrali au dormit în ghete
Prima repriză a scos la iveală o echipă a Rapidului fără nici un pic de organizare în defensivă. Primul gol e cel mai bun exemplu: centrare de pe stînga, Maftei şi Constantin dormeau pe ei, iar Dobrev, nemarcat în 6 metri, a înscris cu capul. Al doilea gol al bulgarilor este un şi mai bun argument. Dojllas a primit mingea în colţul careului şi i-a făcut jaloane pe Constantin, Maftei şi Săpunaru, după care a marcat. "Fundaşilor, v-a înşirat ăla cum a vrut!", s-a indignat pe bancă Rednic. În plus, nici Bozovici n-a fost în apele lui. Le-a oferit pe tavă adversarilor 3 lovituri libere din preajma careului, Rednic dorind chiar să-l schimbe înainte de pauză.
Leonard gropar, Despotovici zero barat
După pauză, a fost rîndul lui Philip Leonard să se "evidenţieze". A făcut henţ în careu şi scorul s-a făcut 2-3, iar peste 7 minute a uitat să sară la o minge, Andrade a greşit şi el ieşirea şi s-a făcut 2-4. Dacă apărarea a fost vraişte, şi atacul din partea a doua a semănat cu unul de Liga a III-a. Despotovici a părut că nu ştie ce sport se joacă pe teren, iar Burdujan nu şi-a găsit locul. În plus, Grigorie, de la care Rednic aşteaptă probabil pasele decisive, a jucat doar de-a latul, în rarele momente cînd a apucat să lovească balonul înaintea bulgarilor.

PLUSURI
Notă de trecere: Pancu şi Boya
Rapid a stat ieri în doar doi jucători: Pancu şi Boya. Primul a scos penalty-ul de 1-0 şi a făcut lovitura, pe care tot el a executat-o, în faza premergătoare celui de-al doilea gol. Boya a nimerit bara în debutul meciului şi a cîştigat mereu baloane pentru colegii săi. În rest, mai trebuie amintit Emil Dică. De ce? A marcat de două ori de la punctul cu var.


Rapid - Lokomotiv Sofia 3-4
E. Dică (17-pen, 84-pen), Maftei (32) / Dobrev (10, 56), Djllas (20), Dafchev (49)

Rapid, prima repriză: Marinescu - Săpunaru, Maftei, M. Constantin, Bozovici - Lazăr - E. Dică, Pancu, Grigorie, Cesinha - Boya.
Rapid, repriza a II-a: Andrade (Marinescu, 89) - Săpunaru, Maftei, Leonard, I. Stancu - Lazăr (N. Grigore, 50) - E. Dică, Pancu (Griffiths, 60), Grigorie, Rubins (Burdujan, 65) - Despotovici.

S-a rupt Lazăr
La începutul reprizei secunde, Lazăr a suportat o intrare extrem de tare din partea unui adversar, direct pe genunchiul stîng. Doctorul Rapidului a intrat imediat pe teren şi i-a făcut semn lui Rednic să-l schimbe. Lazăr a ajuns şchiopătînd pe bancă şi a avut nevoie de o pungă mare cu gheaţă la genunchi. "Lazăr? Are o lovitură la genunchi, dar acum nu ne putem da seama exact ce a păţit. Poate să nu aibă nimic, dar poate fi vorba şi despre ceva grav. Sper să fie bine", a spus Rednic, îngrijorat de soarta elevului său.

Iencsi alături de Rapid
La amicalul de ieri a asistat şi Adrian Iencsi, fostul jucător al Rapidului. El a stat de vorbă cu Pancu şi cu Marius Constantin, s-a salutat cu restul giuleştenilor, iar la finalul partidei a spus: "Nu prea contează meciurile de verificare. O să vedeţi o altă echipă a Rapidului în oficiale, una foarte puternică".

Citește și:

Așteaptă un miracol! Lăsată acasă de Iordănescu, vedeta din Superligă mai are o singură speranță pentru a fi la EURO
Nationala
Așteaptă un miracol! Lăsată acasă de Iordănescu, vedeta din Superligă mai are o singură speranță pentru a fi la EURO
„E jupân, face ce vrea cu echipa” » Prima reacție de la Craiova, după ce Mitriță a fost sărit din schemă de Iordănescu: „Să-și vadă de viața lui!”
Nationala
„E jupân, face ce vrea cu echipa” » Prima reacție de la Craiova, după ce Mitriță a fost sărit din schemă de Iordănescu: „Să-și vadă de viața lui!”
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Tenis
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (8)
 •  13 Februarie 2008, 15:52

Spuma PU.LII din giulesti: pancu cesinha boya

 •  13 Februarie 2008, 13:47

MILITIA=INFORMATORI =VANZATORI

 •  13 Februarie 2008, 11:45

Asta ati fost. V-au infiintat niste evrei comunisti in 1923, dupa ce "sindicalistii" moscoviti de la Grivita au incercat sa dea o lovitura de stat v-a preluat Ministerul transporturilor. In toata aceasta perioada ati fost condusi tot de evrei. Dupa razboi ati desfiintat echipele "burgheze" si le-ati furat jucatorii si totusi n-ati castigat niciun campionat pana n-a venit Ceausescu la putere. Asta e, tiganeala din clubul vostru si a suporterilor vostri nu e propice performantei. Dupa revolutiea ati reusit datorita "militienilor", fara Lucescu si metodele specifice nu ati fi reusit niciodata, nu uitati declaratiile celor implicati, campionatele castigate de voi sunt cele mai mizerabile ati furat si platit in mod ordinar. Si tot voi va milogiti, boala istorica la tigani, ocupatia lor ancestrala: cersetoria.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează