FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - SEPSI 0-0

VIDEO A fost pe Giulești și a făcut analiza meciului: „Mutu a demonstrat asta”

Rapid - Sepsi 0-0/ foto: Raed Krishan (GSP)
Rapid - Sepsi 0-0/ foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de , - Publicat vineri, 12 mai 2023 22:55 / Actualizat vineri, 12 mai 2023 23:10

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, a fost pe Giulești la meciul Rapid - Sepsi 0-0, iar la final și-a spus opinia despre tactica aleasă de Adrian Mutu.

VIDEO. Mihai Stoichiță: „Mutu a demonstrat că poate să joace la rezultat”

„A fost un meci tacticizat, spectacolul a lipsit. Interesant de văzut cum au pregătit meciul amândoi (n.r. - antrenorii Adrian Mutu și Cristiano Bergodi). Unul a vrut să pregătească finala cupei (n.r. - Sepsi - U Cluj), altul să șteargă impresia rezultatului trecut (n.r. - Farul - Rapid 7-2). Mutu a demonstrat că poate să joace la rezultat”, a declarat Mihai Stoichiță, la ieșirea de pe Giulești.

El s-a pronunțat și în cazul luptei la titlu dintre Farul și FCSB: „Finala e la Constanța”. Cele două echipe se întâlnesc etapa viitoare, pe 21 mai, de la ora 21:00.

Lovituri URIAȘE pregătite de Rapid: Șucu vrea titlul cu Balotelli, marea speranță a lui Arsenal și un ex-jucător de la Barça! Condiția pusă de SuperMario
MERCATO
Lovituri URIAȘE pregătite de Rapid: Șucu vrea titlul cu Balotelli, marea speranță a lui Arsenal și un ex-jucător de la Barça! Condiția pusă de SuperMario

Alexandru Albu: „Ghinionul a făcut să nu câștigăm”

Alexandru Albu, mijlocașul Rapidului, a declarat că fotbaliștii lui Adrian Mutu au fost timorați după înfrângerea din etapa trecută cu Farul, scor 2-7.

„A fost o partidă dificilă, pentru că veneam după un meci dezastruos. Am intrat puțin timorați. Apoi în a doua repriză am simțit publicul acesta minunat care a fost alături de noi. Am dominat, am avut ocazii, dar nu a intrat mingea în poartă. Ghinionul a făcut să nu câștigăm, după o repriză bună făcută de noi. 

Noi jucăm până la final și vom vedea pe locuri vom termina. Noi încercăm să prindem locul 4, la 3 nu cred că mai avem șanse. Nu au fost zile tocmai bune, pentru că nu e ușor când pierzi în asemenea hal. Nu ne-a picat bine, cred că se vedea și în prima repriză că avem o teamă. Am revenit altfel de la cabine, ne-a ajutat și publicul să trecem peste acel hop”, a declarat Albu.

Citește și:

E oficial » Clubul din SuperLiga a anunțat că a semnat pe doi ani

Rică Răducanu și-a reținut cu greu lacrimile » Moment copleșitor în Giulești, înainte de Rapid - Sepsi

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (1)
danglumetu
danglumetu  •  13 Mai 2023, 07:45

''Mutu a demonstrat că poate să joace la rezultat.''? a demonstrat-o cu farul! delirul unui ''nimeni in drum''!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează