FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Acționarul Rapidului, prima reacție după plecarea lui Bergodi: „Șumudică poate fi o soluție” » Cine va pregăti echipa până la finalul sezonului

Dan Șucu și Victor Angelescu
Dan Șucu și Victor Angelescu

Articol de - Publicat marti, 16 aprilie 2024 16:12 / Actualizat marti, 16 aprilie 2024 16:29

Cristiano Bergodi (59 de ani) nu mai este antrenorul Rapidului. Tehnicianul italian s-a despărțit de giuleșteni după o serie de patru eșecuri consecutive în primele patru etape din play-off. Victor Angelescu, unul dintre acționari, a oferit prima reacție după plecarea antrenorului.

Acesta a anunțat faptul că echipa caută un antrenor principal, însă el nu va fi numit până la finalul sezonului. Cuplul Bogdan Lobonț - Adrian Iencsi se va ocupa de pregătirea echipei până la vară.

Rămâne de văzut dacă rapidiștii vor reuși să ajungă la un consens cu un tehnician de renume. Marius Șumudică este favorit, însă deocamdată Lobonț și Iencsi vor prelua „cârma” echipei.

Mircea Lucescu, la Rapid? Cum trebuie să negocieze Dan Șucu: „Vreți să-l convingeți? Faceți asta! Soția lui s-a săturat”
Rapid
Mircea Lucescu, la Rapid? Cum trebuie să negocieze Dan Șucu: „Vreți să-l convingeți? Faceți asta! Soția lui s-a săturat”

Victor Angelescu, prima reacție după plecarea lui Bergodi de la Rapid: „Marius Șumudică poate fi o soluție”

Victor Angelescu a intrat în direct după anunțul plecării lui Cristiano Bergodi și a precizat faptul că Marius Șumudică (53 de ani) este o variantă pentru banca giuleștenilor. Chiar și în acest context, Lobonț și Iencsi se vor ocupa de echipă până la finalul sezonului.

„Marius Șumudică știm ce a făcut ca antrenor, ce rezultate a avut, știm ce înseamnă pentru suflarea rapidistă. Poate fi o soluție pentru Rapid. Cel puțin dintre opțiunile interne, dintre antrenorii români, ar trebui să fie în capul listei. Vom vedea… Știm ce CV are Șumudică.

E normal să fie pe o listă. Luăm toate posibilitățile în calcul. Vedem ce se întâmplă și în meciurile următoare, dacă ne îndeplinim obiectivul… Luăm și varianta antrenorului străin în calcul. Vor rămâne Lobonț și Iencsi, nu știu ce să vă spun mai mult. Vor rămâne până la finalul sezonului, mai avem șase meciuri, după care vom vedea.

Nu am exclus că vom lucra cu Șumudică. Nu m-ați auzit pe mine că am spus așa ceva. Faptul că la un moment dat l-am preferat pe Bergodi nu se traduce în refuzul pentru Șumudică. Îmi mențin declarațiile pe care le-am dat acum ceva timp. Nu am văzut ca Șumudică să mai spună ceva despre noi în ultima vreme. Oricine are niște reacții la adresa clubului Rapid și apoi așteaptă să fie pus când e postul liber… E greu ca asta să se întâmple”, a explicat Victor Angelescu, la emisiunea „Liga Digi Sport”.

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO Vlad Munteanu crede în venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Te înconjori de oamenii potriviți, ai o stabilitate, de ce să nu stai acasa?”

Citește și alte știri:

Ionel Ganea trage semnalul de alarmă pentru Rapid, chiar după ce Bergodi a fost demis: „Nu are logică”
RAPID
Ionel Ganea trage semnalul de alarmă pentru Rapid, chiar după ce Bergodi a fost demis: „Nu are logică”
„Ei vor pregăti echipa!” » Fostul acționar de la Rapid vine cu detalii din interior. Clauza lui Bergodi este mai mare de 200.000 de euro
RAPID
„Ei vor pregăti echipa!” » Fostul acționar de la Rapid vine cu detalii din interior. Clauza lui Bergodi este mai mare de 200.000 de euro

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (9)
ED_BAD
ED_BAD  •  16 Aprilie 2024, 21:10

„Șumudică poate fi o soluție.” Asa e, dar mai bine sa isi vada de drum! Mai bine sa nu fie o solutie!

Octavianus1923
Octavianus1923  •  16 Aprilie 2024, 19:55

Daca ne întoarcem la Sumudica nu avem nici un viitor. Am crezut in Dl Sucu in o noua filosofie intr un club modern din toate punctele de vedere economic organizatoric moral profesionalism prestanta etc....chiar sunt curios daca exista un nou Rapid sau o spoiala a vechiului Rapid unde zugravii in pauza de masa o pun de un parizer pe ziar paine neagra si o bere la PET.....

VardyParty
VardyParty  •  16 Aprilie 2024, 18:06
Postat de talpaiadului pe 16 Aprilie 2024, 17:21

Din declaratia lui Angelescu eu inteleg ca Sumudica mai degraba nu va fi antrenorul Rapidului. Sucu nu-l agreeaza, Daniel Niculae nici atat, iar Angelescu ia in considerare atat CV-ul lui Sumi, care este un plus, cat si declaratiile din trecut ale acestuia in privinta conducerii clubului, care reprezinta un minus. Deci Sucu nu, Daniel Niculae nu, iar Angelescu 50%, rezulta ca sansele lui Sumudica sunt de aproximativ 16%.

Respect, Mr Tallpai! Te rog, nu mai fi ***. Lasa-ne tovarase sa ne bucuram si noi. E frumos ce faci aici? Hai, Sumi la Rapid! Gata; s-a decidat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează