FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Imaginile care-i încântă pe fanii Rapidului » Trage tare și e aproape de revenire

Articol de - Publicat miercuri, 14 februarie 2024 10:45 / Actualizat miercuri, 14 februarie 2024 12:00

Xian Emmers (24 de ani) trage tare la antrenamente pentru a reveni pe teren. Și pare că nu este departe de a reveni în echipa Rapidului.

Fotbalistul belgian lipsește de 4 luni și jumătate, ultimul meci jucat fiind pe 1 octombrie. Diagnosticat cu o ruptură la tendonul de la degetul mare al piciorului drept, Emmers a refuzat să se opereze, astfel că revenirea s-a amânat.

Moment haios cu Rareș Pop, noul transfer al Rapidului: „S-a dus la școală, i-a cerut profesoarei să schimbe note”
Rapid
Moment haios cu Rareș Pop, noul transfer al Rapidului: „S-a dus la școală, i-a cerut profesoarei să schimbe note”

VIDEO Xian Emmers trage tare la antrenamente

Recent, au apărut imagini cu Emmers în timpul antrenamentelor. În clipul publicat de un fizioterapeut belgian, rapidistul a fost filmat cum trage tare în sala de forță. Semn că momentul revenirii pe teren nu este departe.

Înainte de accidentare, belgianul era considerat un jucător extrem de important, a jucat 8 meciuri în Superliga înainte să se accidenteze. Are 1 gol și zero assist-uri în campionat. Emmers e din vara lui 2022 la Rapid, echipă pentru care a jucat 36 de meciuri în total și a marcat 4 goluri.

Emmers are susținerea lui Dan Șucu

Deși Cristiano Bergodi declara că „E o situaţie grea cu el, nu ştiu dacă revine. În cantonamentul din iarnă a simţit imediat durere. Şi, probabil, am pierdut timp cu el. Emmers poate nu mai este în planurile noastre, nu știu, vedem. E bine că au venit alţi jucători", Dan Șucu, acționarul majoritar, are în continuare încredere în Emmers.

La începutul lunii februarie, Gazeta Sporturilor dezvăluia că Dan Șucu vrea să-i prelungească înțelegerea lui Emmers care expiră în vară.

„Emmers este unul dintre jucătorii săi favoriți, pentru determinarea și ambiția pe care le arată pe gazon. A mai zis că, poate nu întâmplător, cu Emmers în teren, în cea mai bună formă, Rapid a înregistrat o serie de 14 meciuri fără înfrângere. Așa că mijlocașul are susținerea dânsului, nu e nimeni supărat pe el” au dezvăluit surse din club.

Lui Emmers i s-a greșit tratamentul

Aceleași surse au explicat ce s-a întâmplat cu Emmers: „În primă fază, un medic i-a greșit tratamentul. Este o accidentare foarte complicată, iar lui Xian ar fi trebuit să i se imobilizeze piciorul în primele 12-14 zile. S-a mers însă pe un tratament care nu a dat rezultate și așa s-a pierdut timpul.

Ulterior s-a apelat la un alt chirurg, care i-a făcut un nou tratament, însă nici acela nu a mers foarte bine. I s-a sugerat și varianta operației, dar de către un medic care nu cunoștea cazul în amănunt. Însă intervenția chirurgicală în acest gen de cazuri este foarte dificilă. Emmers a vrut să audă o opinie și din Belgia, unde i s-a spus că nu e nevoie să se opereze. Iar Rapid a acceptat, tocmai fiindcă aceasta era ultima variantă de luat în calcul".

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

Citește și: 

„«Dodel», te întreb bărbătește: te droghezi?” » Ce a făcut Cristi Tănase în direct când a auzit moderatorul
FCSB
„«Dodel», te întreb bărbătește: te droghezi?” » Ce a făcut Cristi Tănase în direct când a auzit moderatorul
Gestul lui Radu Drăgușin, apreciat în presa din Anglia: „Demonstrează ce caracter are. Ar putea fi iertat”
STRANIERI
Gestul lui Radu Drăgușin, apreciat în presa din Anglia: „Demonstrează ce caracter are. Ar putea fi iertat”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close