FOTBAL  »  Superliga  »  ACUZE

Rapidiștii îi acuză pe arbitri după meciul cu CSMS Iași: "Ei fac jocurile"

Articol de GSP - Publicat marti, 05 mai 2015 15:09

Rapid a terminat la egalitate, 0-0, meciul cu CSMS Iași, și are o misiune tot mai dificilă în a se salva de la retrogradare.

După meci, patronul Valerii Moraru i-a acuzat pe arbitri, după ce Rapid nu a primit un penalty.

"Echipa a jucat frumos. Păcat că meci de meci greșelile de arbitru ne costă. A fost henț clar și al doilea galben. Din păcate, arbitrii fac jocurile", a spus Moraru la DolceSport.

Radu Petrescu a fost arbitrul partidei. Asistenți i-au fost Octavian Șovre și Micloș Nagy.

Citește și: VIDEO + FOTO "Ori e orb, ori e rău intenţionat!" » Scandal la Iaşi - Rapid, după un penalty neacordat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (38)
karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  06 Mai 2015, 07:26

După fluier "suntem noi, care te facem pe tine". Privește bine, pe lângă tine, Si vezi ce faci, cu cine te bagi (BUG Mafia). Nu ne "băgăm" cu nimeni! Înainte, copii!

eugeniustin
eugeniustin  •  05 Mai 2015, 21:16
Postat de doct pe 05 Mai 2015, 18:44

voi insa sunteti de rasul curcilor,ati fost batuti acasa de ultima si penultima clasata si ati fost batut tur-retur de tirgu mures.

asa este, a fi pe ultimul loc nu e mai penibil decat a ajunge pe primul loc si a pierde un meci cu ultima clasata...adevarata logica.pai, echipa de pe ultimul loc, cum a ajuns acolo? cine a batut-o? TOATA LUMEA!!!

doct
doct  •  05 Mai 2015, 18:44
Postat de oviatapentrusteaua pe 05 Mai 2015, 18:19

Rapid a trimis un memoriu la Uefa si a cerut excluderea Stelei. Nimeni in Romania nu a mai comis un gest mai mizerabil ca asta. Rapid in Gruia a incendiat steagul Ungariei si fularul CFR. GEST MULT MAI GRAV, CONSTITUIE CHIAR INFRACTIUNE,DECAT BANUL BANNER STELIST " RESPECT EUGEN GRIGORE". Voi sunteti cei maiFrustrati din Romania.

voi insa sunteti de rasul curcilor,ati fost batuti acasa de ultima si penultima clasata si ati fost batut tur-retur de tirgu mures.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează