FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Răscumpărare

Articol de - Publicat vineri, 30 mai 2008 00:00

Adrian Cristea e deţinut în coproprietate de Dinamo şi Poli Iaşi. “Cîinii” vor să obţină şi celelalte 50 de procente din drepturile asupra jucătorului, dar negocierile sînt dure.

Dinamo îl vrea pe Adrian Cristea “cîine” sută la sută şi în acte. Mijlocaşul de 24 de ani este deţinut în cote egale de “cîini” şi de cei de la Poli Iaşi, însă moldovenii refuză propunerile ve­ni­­te din partea roş-albilor. Şi asta fiindcă speră să obţină cel puţin un milion de euro de pe urma inter­na­ţionalului care va participa alături de “tricolori” la Euro 2008. “Cris­tea este cloşca de aur pentru ieşeni , de aceea nu vor să ac­cep­te nici una dintre variantele noastre. Dar vom ajunge la o înţelegere pînă la urmă”, susţin dinamoviştii.

“Vă plătim noi datoriile către bugetul de stat!” a fost una din­tre primele oferte ale bucu­reş­tenilor către Poli. “Nu merge, am achitat noi vreo 85.000 de dolari şi am rezolvat. Nu sîntem proşti să-l cedăm pe nimic şi voi să-l vindeţi apoi pe două-trei milioane”, a sosit replica promptă a moldo­ve­ni­lor. “Bun, luaţi 200.000 de do­lari!”, a mai venit o altă propunere. “Prea puţin!”, un nou răspuns ferm. Ofer­tele au crescut cu cîte 50.000, pî­nă la 400.000 de dolari, însă ieşenii sînt de neînduplecat, con­siderînd că banii pe care i-ar putea încasa după Euro de pe urma lui Cristea ar putea salva clubul, aflat în impas financiar.

Cum acum ar trebui să împartă banii cu Poli, Dinamo nici nu ia în calcul variantele de transfer pentru Adrian. A existat posibilitatea unui transfer pe 2,5 milioane de euro, la Bayer Leverkusen, însă oferta a fost respinsă.

200.000 de dolari a plătit Dinamo la Iaşi în iarna lui 2004 pentru achiziţionarea lui Cristea.

8 goluri a marcat Cristea sezonul trecut în 38 de meciuri, în toate competiţiile, Plus 7 pase decisive.

Declaraţia zilei: Sorin Boca, preşedinte executiv Poli Iaşi

“Vă pot spune un singur lucru: cazul Adrian Cristea îl discutăm după Euro! Pînă atunci, nu negociem nimic cu Dinamo”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
 •  30 Mai 2008, 11:20

200.000? Parca era vorba de 100.000 la vremea respectiva. Marius Stan stie mai bine... Daca il vor, sa mai dea vreo 2.000.000 Nu m-ar mira sa fac presiuni asupra lui Piturca sa nu-l bage deloc la Euro, tocmai pentru ca sa nu-i creasca cota. Cat despre comparatia cu Torje...vax albina1 Torje este un jucator cu mingea FABRICAT DE PRESA, evident, contra-cost, iar Dinamo s-a pacalit. Hopa Mitica asta ajuns idolul minorelor din Timisoara, va cadea si mai frumos ca va invata de la Ropotan. In rest..

 •  30 Mai 2008, 10:51

au mai furat javrele astea murdare, si alti jucatori de la iasi: bucu, iulius nemteanu, mihai danila, dar atunci erau comunistii la putere..acum sunt urmasii lor, si cu securistii..dar mai e si un pic de economie de piata..asa ca boca, daca il dai pe nimic pe cristea( care nu e cine stie ce!), te poti muta din oras, exact langa groapa de javre! cere si 10 milioane, ca tot se lauda ei, ca sunt bogati! sa plateasca secureii!

 •  30 Mai 2008, 10:04

ma baiatule...felix ..cel mic..parca te cheama ..stii de ce santem noi moldovenii saraci? pentru ca santem fraieri..muncim ca prostii dupa cum observi cei care au bani in tara asta sant baieti 'destepti' nu se omoara cu munca .. ci trag tepe din astea gen Dinamo..dar sa cam terminat cu tepele .vrei sa ai dai bani platesti corect .in timp ce in muntenia si ardeal se construiesc autostrazi intr o veselie si pe banii nostrii ca bugetul e comun in Moldova ..teapa ..dar se va termina si cu a sta...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează