FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - STEAUA 1-2

Ratează încă un an » Rădoi nu s-a înscris în sesiunea de toamnă să își dea BAC-ul

Articol de - Publicat luni, 24 august 2015 00:00

Rădoi nu s-a înscris în sesiunea de toamnă pentru a-și da BAC-ul și nu se va putea înscrie la cursurile Şcolii de antrenori.

Rămînerea la Steaua îl ține pe loc pe Mirel Rădoi! Antrenorul de 34 de ani al roș-albaștrilor nu poate susține examenele scrise de bacalaureat din cauza programului echipei.

Cele trei probe sînt programate luni, miercuri și vineri, iar la ultimele două Mirel nu poate ajunge deoarece se va afla în Norvegia pentru returul cu Rosenborg.

În aceste condiții, Mirel nu se va putea înscrie la Şcoala de antrenor pentru că are nevoie de diploma de bacalaureat pentru a face acest lucru. Următoarea sesiune e programată în iulie 2016, iar pînă atunci tînărul tehnician nu poate face nimic.

La începutul lunii iulie, Rădoi a susţinut la UCECOM Spiru Haret probele orale la Limba şi literatura română, la Limba engleză şi la Competenţe digitale. El a trecut toate cele trei probe, iar planul său era ca acum, în sesiunea de toamnă, să suțină probele scrise.

4 aniîi trebuie lui Rădoi pentru a obține licența Pro, necesară pentru a putea fi antrenor principal cu acte în Liga 1

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (14)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  24 August 2015, 16:16

daca nu a gasit un liceu fara monitorizare video...

iobag
iobag  •  24 August 2015, 14:19
Postat de mal. pe 24 August 2015, 10:10

Să fim serioși! Dacă ar fi să se dea examene corecte Rădoi nu mai are nici o șansă să promoveze bacalaureatul! Orice om onest știe asta. Din păcate, realitatea este alta. Va mai dura puțin, până vor găsi „cheia” succesului...

Pentru un om de inteligenta medie,daca studiezi 2 luni serios si nu mai mult poti lua bacul lejer. Ma intreb cat de batut de soarta poti sa fii sa ti se para imposibil de luat :-)))) Diploma aia nu te face superior gogule ,nici nu'ti garanteaza succesul, indiferent ce ti'au zis la scoala .te face doar un prost cu diploma .tot prost ramai

jim_raynor
jim_raynor  •  24 August 2015, 13:15
Postat de roberica pe 24 August 2015, 12:59

neinteles*

te-ai corectat la timp...:)))))))))) oricum, ai dreptate!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează