FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

VIDEO / EXCLUSIV I-a făcut lista de transferuri lui Gâlcă: 4 noi titulari pentru Universitatea Craiova

Raul Rusescu este de părere că Universitatea Craiova are nevoie de cel puțin 4 transferuri pentru a se lupta la titlu în sezonul viitor.
Raul Rusescu este de părere că Universitatea Craiova are nevoie de cel puțin 4 transferuri pentru a se lupta la titlu în sezonul viitor.

Articol de , - Publicat miercuri, 17 aprilie 2024 13:15 / Actualizat joi, 18 aprilie 2024 17:32

Raul Rusescu este de părere că Universitatea Craiova are nevoie de cel puțin 4 transferuri pentru a se lupta la titlu în sezonul viitor.

Costel Gâlcă, ultima dată antrenor la Radomiak, în prima ligă din Polonia, a fost prezentat oficial, astăzi, de Universitatea Craiova.

În direct la GSP Live, Rusescu a identificat posturile unde tehnicianul în vârstă de 52 de ani are nevoie de întăriri pentru a ține pasul cu FCSB, Rapid și CFR Cluj.

Olaru nu-i dă dreptate lui Gigi Becali: „7 milioane pentru mine? E mult! La atât m-aș evalua”
FCSB
Olaru nu-i dă dreptate lui Gigi Becali: „7 milioane pentru mine? E mult! La atât m-aș evalua”

VIDEO. Raul Rusescu: „Universitatea Craiova trebuie să facă 4-5 transferuri pentru a se lupta la titlu”

„Universitatea Craiova are nevoie de vreo 4-5 transferuri la vară, pentru a se lupta la titlu în sezonul viitor”, a spus Rusescu.

Raul Rusescu: „Universitatea Craiova are nevoie de doi interi”

Ulterior, triplul campion al României a analizat fiecare post în parte și a ajuns la concluzia că oltenii suferă pe 4 poziții.

„Laurențiu Popescu este OK, Bancu este OK, e foarte greu să-i ia cineva locul. Îmi place Badelj, dar mai au nevoie de un fundaș central. Fundașii dreapta, Soiri și Vlădoiu, sunt în regulă.

Au nevoie neapărat de doi interi. Screciu îmi place, e un jucător foarte bun, e un punct fix în echipa Craiovei. Crețu a jucat bine, dar, dacă vor să joace 4-3-3, au nevoie de altceva.

Markovic îmi place foarte mult. Însă nu știu ce se întâmplă cu el, de ce nu face pasul la nivelul următor. Trebuie să progreseze din punct de vedere fizic. De Koljic mi-a plăcut până la prima lui accidentare gravă, ceva îl trage în jos acum... E mai mereu accidentat. Craiova are nevoie de încă un atacant”, a afirmat Raul Rusescu, la GSP Live.

Echipa Universității Craiova pentru sezonul viitor, în viziunea lui Raul Rusescu: L. Popescu - Soiri/Vlădoiu, Badelj, ?, Bancu - ?, Screciu, ? - Baiaram, ?, Mitriță.

3 trofeea cucerit antrenorul Costel Gâlcă, titlul, Cupa și Cupa Ligii cu FCSB, în 2015, când în lotul roș-albaștrilor era și Rusescu

Mă bucur pentru Costel Gâlcă, este o oportunitate pentru el să revină în fotbalul românesc, la o echipă bună. Craiova are obiective mari. Știe că trebuie făcute schimbări la echipă, dacă vrea titlul. Sper să profite de această oportunitate

- Raul Rusescu

Obiectivul pe termen scurt al lui Costel Gâlcă la Universitatea Craiova

În acest moment, CSU Craiova ocupă locul 3 în play-off, având 31 de puncte, la fel de multe precum CFR Cluj și două peste Farul. Obiectivul imediat al lui Constantin Gâlcă va fi clasarea pe o poziție de cupe europene, adică locurile 2-3, având în vedere că FCSB este în proporție de 95% campioană.

În condițiile în care Cupa României va fi câștigată de altă echipă decât FC Voluntari, clasarea pe locul 3 ar trimite-o pe Universitatea la baraj cu cea mai bună echipă din play-out, iar învingătoarea va reprezenta România în preliminariile Conference League.

  • GSP Live, emisiunea realizată din studioul Gazetei Sporturilor și moderată de Alexandru Barbu, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 11:00, pe pagina de Facebook, canalul de YouTube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor, GSP.ro

Vezi mai multe articole de actualitate:

Singurul rapidist, chiar jucător de bază, care i-a scris public lui Cristiano Bergodi după ce a fost dat afară
RAPID
Singurul rapidist, chiar jucător de bază, care i-a scris public lui Cristiano Bergodi după ce a fost dat afară
Vrea să rămână, dar CFR Cluj încearcă să scape de el » Jucătorul care nu mai este dorit în Gruia
CFR CLUJ
Vrea să rămână, dar CFR Cluj încearcă să scape de el » Jucătorul care nu mai este dorit în Gruia

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (11)
dandana
dandana  •  18 Aprilie 2024, 02:24

Craiova are nevoie și de jucători, dar și de dat afară câțiva care mai mult strică treaba pe acolo. Iar dacă vin jucători, sa vina cumva jucători ce-i poți da pe foarte mulți bani. Nu eșecuri precum a făcut Rotaru anul ăsta. Numai eșecuri a adus, nimic care sa ajute. Tor cei vechi duc tot greul. Sper ca Gâlcă sa nu fie tot ca și Petev sa accepte ce-i propune Rotaru. Și sa spună suporterilor tot, și asa va fi iubit la Craiova

alex03036
alex03036  •  17 Aprilie 2024, 18:15
Postat de nicknick pe 17 Aprilie 2024, 14:44

nu stiu care sunt criteriile dupa care isi selecteaza gsp colaboratorii dar daca rusescu a ajuns sa dea sfaturi clar trebuie revizuite criteriile. popescu este ok??...poate pentru un atacant. este unul din cei mai slabi portari din liga 1 si are pe constiinta multe puncte. vladoiu ok??...markovici e ok dar nu stie de ce nu progreseaza. eu n-am de unde sa stiu ca, deh, nu sunt de specialitate dar tu, ca si analist, comentator ce-oi fi trebuie sa stii!!..ca de aia te pretinzi a fi ceea ce te pretinzi. sa-mi spui ca nu stii te faci singur prost. de unde stie el ca va juca 4-3-3??...interi??..jucam handbal? cand citim articole, fie online, fie in ziar vrem si noi informatii noi, analize competente, nu tembelisme ale unora care n-au obiectul muncii si se cred analisti. nu e vina lor, e vina celor ce le cer parerea.

Rusescu nu își da seama ce e in neregulă cu Markovic pt ca si el era supraponderal, la fel ca Marko

Trotsky
Trotsky  •  17 Aprilie 2024, 18:02

nici n-a început bine Gâlca ca au si apărut specialiștii cu realizări zero

Vezi toate comentariile (11)
Comentează