FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Război Burleanu - Becali » Președintele FRF iese la atac: "Nu e patronul Stelei" » Reacția stelistului

Articol de GSP - Publicat luni, 24 octombrie 2016 20:59

Gigi Becali este unul dintre cei mai aprigi contestatari ai proaspetei reguli aprobate de FRF, prin care se cere ca un club să investească 10% din profitul obținut din vânzarea de jucători în centrele de copii și juniori. 

Răzvan Burleanu i-a dat replica patronului Stelei, care a venit cu încă un răspuns. 

"Becali nu e patronul Stelei, e doar un om din anturajul clubului", a fost replica lui Burleanu către Becali, după declarațiile de azi.

"Sunt nişte vorbe aiurea! Ok! Bine, sunt din anturajul Stelei, care e problema? Ce contează? Eu le-am aruncat nişte vorbe foarte grele, e normal să aibă şi ei o contraofensivă. I-am jignit foarte tare", a declarat Becali la TV sport ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
martinpen
martinpen  •  25 Octombrie 2016, 09:52
Postat de Walter Wicky pe 25 Octombrie 2016, 09:03

Nu este un secret ca nepotul lui Becali GH este patron in acte.

Nu doar un nepot ci mai multe persoane...

saviola2_8
saviola2_8  •  25 Octombrie 2016, 09:05
Postat de cris4co pe 25 Octombrie 2016, 01:32

au trecut deja multi ani de cand v-am spus ca Steaua nu e a lu Gigi Becali...iar Gigi Becali e doar o mascota a clubului Steaua ! Nu Gigi Becali da bani la club ! Azi aveti dovada ! Daca cativa ani la rand Steaua nu ajunge in Europa...nu vinde bine jucatori...nu castiga bani...e moarta 100%. Sa nu aiba Gigi Bacali impresia ca pacaleste o tara intreaga. Pe mine nu ma pacaleste !

cred ca e un mason in spatele lui.

saviola2_8
saviola2_8  •  25 Octombrie 2016, 09:04
Postat de magic4ever pe 25 Octombrie 2016, 00:19

Lazar este un portar foarte slab, nu este nevoie sa faca non-combat...era de 10 ori mai bun Mngote...sunt curios ce parere ai tu si FRF despre arbitrii corupti care au furat ca pe vremea lui Ceausescu in favoarea FCSB la meciurile cu Voluntari & Craiova...sa nu uitam ca si ASA TG Mures a avut un penalty clar neacordat in meciul cu FCSB...hotii striga hotii...sunteti penibili devoratorilor de pufuleti & seminte care ii faceti galerie lui Dinamo:)))))))))))

culmea nesimtirii, dinamovist sa pomeneasca de vremurile ceausiste si sa arate pe altii cu degetul. asa e la echipa cu cea mai minunata galerie inchipuita, oameni stransi cu autocaru de psd carora li se platesc coregrafi 3D. asa li se urca la cap ***, luati aminte la magic asta:)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează