FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Război Giovanni - Pădureanu pentru Moraes

Articol de GSP - Publicat luni, 31 ianuarie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 30 ianuarie 2011 21:18

Procuratorul vrea să-l direcţioneze pe fotbalist spre Ghencea şi îl ameninţă pe preşedintele Bistriţei că în caz contrar l-ar putea pierde gratis

Cazul Moraes e departe de a se încheia. Deşi fotbalistul s-a înţeles cu Steaua şi a mărturisit în nenumărate rînduri că vrea să îmbrace tricoul formaţiei din Ghencea, situaţia sa nu s-a rezolvat nici ieri.

Asta pentru că un nou conflict s-a iscat în jurul fotbalistului de 23 de ani. Noii săi impresari, Victor şi Ioan Becali, au intrat într-un duel la distanţă cu Jean Pădureanu. Impresarii încearcă să-l aducă pe jucător la Steaua, în timp ce Lordul vrea să împiedice acest lucru.

"Doar Steaua îl vrea!"
În timp ce preşedintele Bistriţei spune că atacantul va fi vîndut la Dnepr, ocupanta locului 4 în Ucraina, Ioan Becali neagă că ucrainenii ar fi făcut vreo ofertă pentru jucătorul cu care a semnat un contract de reprezentarea vinerea trecută. "Pădureanu spune numai prostii, interesul lui Dnepr e apă de ploaie. La fel şi presupusa ofertă din Germania. Eu personal m-am interesat şi nu e nimic adevărat. Singura echipă care a făcut o ofertă clară este Steaua, care dă un milion şi 50 de mii de euro! De acum înainte doar eu pot negocia pentru Moraes, iar echipele care-l vor trebuie să discute cu mine", a spus Ioan Becali.

"Îl pierde gratis la vară!"
Cum Pădureanu a rămas ferm pe poziţii, Giovanni a declarat că există posibilitatea ca atacantul să rămînă pînă în vară la Bistriţa. Totul cu o condiţie. "Dacă cei de la Bistriţa nu înţeleg că este interesul lor să-l lase la Steaua, atunci Junior va continua la Gloria pînă la vară, însă aceştia trebuie să-i introducă în contract o clauză prin care dacă echipa retrogradează, Moraes să poată să plece liber de contract! Nu e normal să ai ofertă de la o echipă care joacă în cupele europene şi jucătorul să fie forţat să stea la o formaţie fără pretenţii!", a mărturisit impresarul.

"Junior nu e Ronaldo!"
Înainte ca Moraes să semneze contractul de reperezentare cu firma Becali Sport, Giovanni Becali l-a tăvălit serios. "E un neserios, nu are cuvînt. Mi-a mai zis o dată că vrea să-l reprezint, după care nu răspundea la telefon. Se vorbeşte prea mult de el, zici ca e Ronaldo!", comenta impresarul.

Moraes nu mai rezistă
Deşi primise asigurări din partea lui Pădureanu că va fi lăsat să se transfere în această iarnă, tergiversarea negocierilor cu Steaua l-au epuizat pe Moraes. Acesta se află cu Gloria în Antalya, la doar cîţiva kilometri distanţă de cantonamentul roş-albaştrilor. "Vreau că totul să se termine cît mai repede. Nu-mi face deloc bine că nu ştiu ce mi se va întîmpla. Vreau să se termine totul cît mai repede, să mă pregătesc, pentru că e greu să mă concentrez la antrenamente cît timp nu ştiu la ce echipă voi juca!", s-a confesat fotbalistul unor apropiaţi.

Rednic: "Îl iau la Lankaran!"
Mircea Rednic spune că Moraes nu va ajunge în Ghencea. "El nu va merge la Steaua. Va rămîne să joace la Bistriţa, iar din vară îl vreau la Lankaran. E un fotbalist extraordinar!", a spus "Puriul". La Khazar sînt în acest moment 14 jucători care au evoluat la echipe din Liga 1.

Ceartă la cuţite pentru Sepsi
Între Ioan Becali şi Jean Pădureanu există un conflict mai vechi. Cei doi s-au certat în urmă cu doi ani şi jumătate, cînd Pădureanu l-a vîndut pe Sepsi la Benfica. Acesta a negociat direct cu clubul lusitan, fără a-l implica şi pe Ioan Becali, care era impresarul fotbalistului şi care a pierdut o sumă importantă de bani pentru că a fost "sărit" de Pădureanu. Nu e singurul conflict de acest gen dintre impresar şi cel mai important om de la Bistriţa. Pădureanu l-a acuzat în trecut pe Giovanni că l-ar fi păcălit la transferul lui Ganea de la Gloria la Stuttgart.


"Moraes pleacă doar cînd noi ne dăm acceptul. Oricum, preţul lui a crescut faţă de acum cîteva zile pentru că Steaua nu a jucat corect!"
Jean Pădureanu, preşedinte Gloria

"Cred că Jean Pădureanu va ceda! Acum Moraes are contract cu verii mei, normal că aceştia vor să-l aducă la Steaua"
Gigi Becali, patron Steaua

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (9)
mariluc
mariluc  •  31 Ianuarie 2011, 13:31

nu stiu de ce acesst fost bisnitar isi aroga dreptul ca jucatorul moraes a semnat cu el.poate nu stiti UEFA i-a suspendat licenta si nu mai poate reprezenta pe nici un jucator,eventual poate reprezenta niste bilete la MALL

kosmyn93
kosmyn93  •  31 Ianuarie 2011, 13:30

cum sa plece liber daca mai are 1,5 ani contract,famiglia crede ca poa' sa faca ce vor ei?,mare greseala a facut morahes ca a semnat cu ''sfatuitorii'' astia !. Da-le la mh-ulta mh-uie tata jan,bhagale pusca-n bhot la jheghosi astia !

brod
brod  •  31 Ianuarie 2011, 09:16

fostul speculant cu bilete de cinema, fostul procurator fifa, fostul acolit al lui mutu zice ca steaua joaca intr-o cupa europeana?! sa-i comunice cineva rezultatul de la napoli.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează