FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Război total

Articol de - Publicat duminica, 16 martie 2008 00:00

Gigi Mulţescu nu poate ţine vestiarul în frîu. Dănciulescu şi Mărgăritescu au avut contre cu tehnicianul, iar jucătorii acuză regimul cazon

Situaţia tensionată de la nivelul conducătorilor s-a transmis şi în vestiarul dinamoviştilor. Ionel Dănciulescu şi Andrei Mărgăritescu s-au contrat cu Gigi Mulţescu la Reghin, în timpul partidei cu Gloria Bistriţa (1-1), iar restul jucătorilor sînt nemulţumiţi de stilul impus de tehnician.

Primul care s-a răzvrătit a fost Dănciulescu. Schimbat la pauza meciului cu Gloria cu Miranda, atacantul de 31 de ani i-a cerut socoteală lui Mulţescu: "Nea Gigi, mai pot să joc, de ce mă scoţi? Este un moment greu, vreau să ajut echipa!". "E terenul prost şi trebuie să jucăm cu mingi înalte pe Miranda", a venit explicaţia tehnicianului. Apoi, pe o fază de atac a dinamoviştilor, Mulţescu i-a transmis lui Mărgăritescu cum să judece faza. "Lasă-mă în pace, ştiu eu cum să joc!", a fost reacţia mijlocaşului de 28 de ani. "China" şi-a continuat jocul, dar la final şi-a dat seama că a greşit şi s-a dus în vestiar pentru a-i cere scuze lui Mulţescu. "Nu-i nimic, vă înţeleg că sînteţi tensionaţi în timpul partidelor. Trebuie să fim uniţi şi să scoatem echipa din această pasă proastă", a răspuns antrenorul. Decizia de a-i băga în cantonament de mîine, pentru a pregăti partida cu Poli Iaşi de miercuri, i-a enervat la culme pe roş-albi: "Acelaşi regim comunist, nu se schimbă nimic. Cînd învingeam eram valoroşi, acum nu mai sîntem buni de nimic".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
 •  17 Martie 2008, 00:13

SI DINCOLO DE EA

 •  16 Martie 2008, 23:41

si voi...???noi picam in b,macar voi sa-i bateti pe aurolaci(noi i-am batut) si pe franari.hai u cluj!hai dinamo!

 •  16 Martie 2008, 19:25

eu nu am inteles de ce la adus pe multescu asta ? cu talnar si dinu am avut 2 victorii in aceasta primavara si cum a venit asta numai egaluri acum eram pe 2 daca nu jucma asa slab ultimele partide poate saptamana asta il ia pe sabau antrenor ca acum cine ne face probleme gata le luam antrenorul sa vina mircea lucescu sa aduca jucatori tinerii chiar daca nu luam nimic in primul an sunt sigur ca apoi rupem campionatul 5-6 ani consecutiv

Vezi toate comentariile (28)
Comentează