FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - STEAUA 3-1

Răzvan Marin, declarație războinică după victoria foștilor colegi: "Am venit să văd cum îi bat pe Steaua. Vreau medalia de campion"

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 martie 2017 14:11

Răzvan Marin a fost prezent aseară la partida dintre Viitorul și Steaua, scor 3-1, iar după meci a declarat că-și dorește ca în luna mai să poată reveni în țară pentru a-și lua medalia de campion.

"Mă bucur foarte mult că au reușit să câștige și sper să iasă campioni. Am vorbit înainte să plec și am spus că o să vreau și eu (n.r. - o medalie), dacă ies campioni. De asta am și venit, ca să văd cum îi bat (n.r. foștii colegi) pe Steaua", a declarat Răzvan Marin la TV Digi Sport.

Răzvan Marin a vorbit și despre perioada petrecută până acum la Standard Liege. Mijlocașul de 20 de ani spune că s-a acomodat în Belgia în cele două luni.

"Mă simt foarte bine acolo. Sunt foarte mulțumit de ce se întâmplă și sper să o țin tot așa și să joc cât mai mult. Anul acesta suntem în play-off-ul doi. Din păcate e al doilea an la rând pentru Standard când sunt în play-off-ul doi și asta nu e benefic pentru club.

Dar la anul sper să fie și să mergem în play-off-ul unu. E un fotbal diferit, se joacă pe forță, e alt stil, dar m-am acomodat foarte bine și sper să joc cât mai mult", a declarat Răzvan Marin.

1.800.000 €a plătit Standard Liege celor de la Viitorul în schimbul lui Răzvan Marin

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
calinescu_
calinescu_  •  20 Martie 2017, 17:33

DIN PACATE SUNT DOAR COPII DE FOTBALISTI ...!!!! FOTBALISTI ADEVARTATI NICIODATA ...!!!

10155120019182760
Bogdan Buchir  •  19 Martie 2017, 18:54

Esti simpatic..dar cum ati scos capul in Europa ati luat 5.. oricum Liga 1 e o mocirla...asa ca vezi sa nu fii inprumutat in Cipru..de echipa ta

ortega
ortega  •  19 Martie 2017, 17:52

Un fotbalist și un prințișor cocalar în poză ... Ghiciți care e care ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează