FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CSIKSZEREDA

Ce crede Răzvan Zăvăleanu că va urma la Dinamo în cazul retrogradării

Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar Dinamo
Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar Dinamo

Articol de - Publicat joi, 16 mai 2024 20:35 / Actualizat joi, 16 mai 2024 21:23

Administratorul special al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, susține că la club nimeni nu-și pune problema unei retrogradări, toți fiind concentrați pe barajul de promovare/menținere cu Csikszereda.

  • Dinamo și Csikszereda se întâlnesc luni, pe Arena Națională, în prima manșă a barajului de promovare/menținere. Meciul începe la 20:00, va fi liveTEXT la GSP.RO și în direct la Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

Dinamo se află în fața unei „duble” cruciale pentru menținerea în Liga 1, contra lui Csikszereda. Iar la club, toată lumea e focusată pe meciurile cu divizionara secundă. „Fiind al treilea baraj în care suntem implicați, știu exact ce înseamnă. Sunt meciuri de care pe care.

A semnat în Superligă! Vedeta Corvinului a ales dintre cele 5 oferte » Maxim a confirmat transferul: „L-am adus în cărucior”
TRANSFER
A semnat în Superligă! Vedeta Corvinului a ales dintre cele 5 oferte » Maxim a confirmat transferul: „L-am adus în cărucior”

Dacă vom juca cu aceeași determinare ca în partida cu UTA (n.r. - 2-0, în ultima etapă din play-out), vom reuși. Cei de la Csikszereda sunt jucători puternici, au experiența unei ligi deloc ușor de abordat”, a comentat administratorul judiciar al „câinilor”, Răzvan Zăvăleanu, la Digi Sport.

Răzvan Zăvăleanu: „Nici n-am luat în discuție lucrul acesta”

Întrebat dacă la Dinamo se ia în calcul și o eventuală retrogradare, oficialul a fost categoric. „Nici n-am luat în discuție lucrul acesta, lumea e concentrată pe această dublă de baraj. Sper să nu fie cazul. În general, jucătorii de Liga 1 nu prea rămân la echipele care retrogradează.

Nu-mi fac probleme pe partea financiară, deci oricum se va ieși din insolvență. Dacă se retrogradează, cred că se va construi o echipă cu pretenții de competitivitate în vederea promovării”, a spus Zăvăleanu, care a confirmat că, la ieșirea clubului din insolvență, ”se încheie și misiunea mea. Doamne Ajută!”.

Răzvan Zăvăleanu l-a întrebat pe Andrei Nicolescu despre Edgar Ie: „Mi-e greu să cred”

Despre scandalul „Edgar Ie”, adminstratorul judiciar a admis că nu are toate datele, dar a vorbit cu adminstratorul special Andrei Nicolescu și nu crede că poate fi vorba despre fratele jucătorului format la FC Barcelona.

”Evident că am vorbit cu Andrei Nicolescu, poziția lui e că-i o prostie și o intoxicare, mai mult de atât nu pot să spun. Ca părere personală, mi-e greu să cred că un jucător care tranzitează granițe, participă la controale medicale, să facă așa ceva. Eu n-am avut niciun fel de contact cu jucătorul respectiv”, a spus Zăvăleanu.

S-au dat aproape 15.000 de bilete în primele 24 de ore

Altfel, pentru turul de pe Arena Națională, „câinii” au pus biletele în vânzare pe 14 mai, iar în mai puțin de 24 de ore s-au dat deja 14.548, pe lângă cele 2.588 de abonamente.

Antrenorul Zeljko Kopic, la rându-i, a început de câteva zile să-și studieze adversarul de luni. Tehnicianul croat a explicat într-o intervenție pentru GSP.ro care sunt primele impresii pe care și le-a format despre adversar.

Zeljko Kopic: „Corvinul a arătat că există calitate și în liga a doua”

„Csikszereda este o echipă de calitate, cu o structură a jocului foarte bună ofensiv și defensiv. Adversara va fi foarte motivată să-și demonstreze calitatea în cel mai bun mod posibil.

De asemenea, chiar noaptea trecută, Corvinul Hunedoara a demonstrat în finala Cupei României că există calitate și în liga secundă. Trebuie să fim pe culmea cea mai înalt a evoluției noastre în dubla confruntare de la baraje.

Energia și motivația trebuie să fie la cel mai înalt nivel posibil”, a comentat Kopic pentru GSP.RO.

VIDEO. Florin Răducioiu a participat la antrenamentul Generației de Aur de pe „Arcul de Triumf” + Crede că Dinamo va câștiga barajul

Mai puteți citi:

Povestea din spatele arbitrului Iuliana Demetrescu » „Sunt un om foarte emotiv și sensibil. Înainte de meci ascult Queen în vestiar, iar în cameră, Bob Marley”

Antrenorul lui Csikszereda a calculat în procente șansele la barajul cu Dinamo: „Noi de ce nu am putea să facem surpriza?”

Citește și:

Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Campionate
Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Superliga
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr
Campionate
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr

Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”

De asta a fost mazilit?! Ce a putut să facă în vestiar jucătorul plecat de la Dinamo


Comentarii (2)
Baluba
Baluba  •  17 Mai 2024, 08:42

Sper sa castige Ciuc.

boreal
boreal  •  16 Mai 2024, 22:32

Daca íl puneti pe Rednic antrenor la Ciuc aveti sansa

Vezi toate comentariile (2)
Comentează