FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Reacția patronului de la Botoșani după gestul lui Leo Grozavu: "E hidos atunci când e nervos"

Articol de GSP - Publicat marti, 07 martie 2017 18:15

Patronul celor de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, a vorbit despre gestul lui Leo Grozavu de aseară, care l-a lovit pe Golofca la meciul cu Astra, pierdut de echipa sa, 0-3. 

"Eu îl apar pe Leo cât pot, dar nu pot îl apăr în faţa unor gesturi care nu au ce cauta în lumea noastră. Nu suntem o echipa mare renaştem din propria cenuşă. Eu am construit un club după principii corecte şi civilizate. Eu pun preţ pe moralitate.

E foarte greu pentru mine accept treaba asta. N-am cum calmez acum în condiţiile în care termin sezonul în play-out şi jucătorul îşi ia un pumn în plex.

Am numai personalităţi deosebite la echipă. Leo nu merită lotul nostru, după gestul de aseară. Pe termen scurt, poate  Golofca gol, iar Leo îl pupe pe frunte. Pe termen lung, trebuie găsim antidotul prin care scoatem asemenea gesturi din fotbalul nostru.

Când e liniştit, e adevărat Leo e un om pe care îl pui la rană. Când e nervos, e hidos. Eu vreau un antrenor nervos, cu vână, dar nu se ajungă la gesturi de genul”, a declarat Valeriu Iftime la Sport Total FM. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  07 Martie 2017, 21:32

Parca era chestia aia cu huliganii afară de pe stadioane, nu? Cum explica FRF gestul asta la UEFA cand acolo se intră cu "No to violence" pe banderole la meciuri? A sesizat cineva UEFA? Sau asta se intampla doar daca era vorba de Steaua ..se găseau niste asociații de suporteri ceva care să facă o plângere ?

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  07 Martie 2017, 20:58

Daca nesimtitul ala de patron nu il trimite la ales...*** este ceva ...suspect intre ei!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  07 Martie 2017, 20:57

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează