FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Reacția lui Valeriu Iftime după ce Bogdan Andone a dat de înțeles că ar vrea să plece

Valeriu Iftime
Valeriu Iftime

Articol de - Publicat luni, 12 februarie 2024 21:23 / Actualizat luni, 12 februarie 2024 21:45

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, a reacționat după ce antrenorul Bogdan Andone a spus că se gândește să plece la finalul remizei cu UTA (2-2). Iftime susține că nu se pune problema unei rezilieri cu Andone.

Valeriu Iftime a explicat că Bogdan Andone are un contract valabil și că, cel mai probabil, reacția sa a venit pe fondul dezamăgirii provocate de golul încasat de moldoveni în minutul 90, care a cauzat pierderea a două puncte vitale în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Rapid a anunțat oficial transferul de 800.000 de euro + noua achiziție, împrumutată la adversara din Superligă
Rapid
Rapid a anunțat oficial transferul de 800.000 de euro + noua achiziție, împrumutată la adversara din Superligă

Valeriu Iftime garantează că Bogdan Andone nu pleacă și îi promite 3 transferuri

„Are contract cu noi. Nu pleacă nicăieri. Cred e supărat pe rezultat pentru că avea trei puncte în buzunar și a pierdut din câteva greșeli. Trebuia să închidem meciul și apoi a fost prea mare greșeala de portar”, a declarat Iftime, conform site-ului local btonline.ro.

Mai mult decât atât, Valeriu Iftime a anunțat că o să facă 3 transferuri pentru a-i întări echipa lui Andone.

„La portar ne-am cam chinuit. Am avut 30 de portari pe listă. Mulți nu vin. O să vină un bielorus de 28 de ani. I-am dat actele și vine pe 14. L-am vrut pe Iliev, dar nu vine pentru că nu are școală pentru copil, la Botoșani.

Mai este un atacant italian care vine și îl iau pe Dimitrov ca să am fundaș stânga-dreapta. I-am dat drumul lui Dragu și îl aducem pe Dimitrov”, a mai spus Valeriu Iftime.

Bogdan Andone, foc și pară după UTA – Botoșani: „E greu de acceptat”

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a lăsat să se înțeleagă că poate să își dea demisia de la formația moldavă, după ce echipa sa a pierdut două puncte vitale în lupta pentru salvarea de la retrogradare pe sfârșitul meciului din deplasarea cu UTA, scor final 2-2.

Chiar dacă a reușit să o revitalizeze pe FC Botoșani, Bogdan Andone a anunțat la finalul partidei că va purta o discuție cu patronul Valeriu Iftime, în care este posibil să demisioneze.

„Poate înainte de meci, dacă ne-ar fi spus cineva că am fi terminat la egalitate, i-am fi spus că am fi mulțumiți. E greu de accceptat ținând cont de situațiile pe care le-am avut. Ne-am bătut joc de ele, singuri cu portarul, apoi să iei gol în minutul 90... când ai 6 jucători de talie. Nu vreau să vorbesc, să fac greșeli. Să văd cum vor continua lucrurile....

Orice e posibil în fotbal (n.r.- despre demisie). Nu sunt suficiente (n.r. - punctele câștigate de el la Botoșani), avem nevoie de puncte, nu de un punct. Nu ne permitem să facem greșeli, pentru că altfel la sfârșit o să fim la matineu.

Toate meciurile sunt grele, toți adversarii sunt puternici. Poți să câștigi cu orice adversar, poți să pierzi cu orice adversar.

Singurul lucru bun este că am luat un punct, dar în condițiile jocului nici asta nu este o realizare”, a declarat Bogdan Andone la Prima Sport.

UTA Arad - FC Botoșani, din etapa a 25-a din Superliga, s-a terminat la egalitate, scor 2-2. Arădenii au egalat în minutul 90, deși jucau în inferioritate. Golurile partidei au fost marcate de către Căpușă (32') și Ariel Lopez (90') pentru arădeni și de către E. Lopez (51') și David (56') pentru botoșăneni.

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

VIDEO Valeriu Iftime, finanțator FC Botoșani: „Am pierdut 14 milioane de euro în fotbal”

Citește și: 

Pleacă la CFR Cluj imediat după meciul de azi din Superligă » Cât plătește Ioan Varga
TRANSFER
Pleacă la CFR Cluj imediat după meciul de azi din Superligă » Cât plătește Ioan Varga
„Lanterna” a luminat mai puternic decât Farul! Dinamo învinge campioana și speră în continuare la salvare! Clasamentul live la retrogradare + Detaliile transmise de reporterii GSP
FARUL - DINAMO 0-2
„Lanterna” a luminat mai puternic decât Farul! Dinamo învinge campioana și speră în continuare la salvare! Clasamentul live la retrogradare + Detaliile transmise de reporterii GSP

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
dragosnyk
dragosnyk  •  13 Februarie 2024, 08:11

Dă-l afară, aduci altu'

dragosnyk
dragosnyk  •  13 Februarie 2024, 08:10

Dă-l afară, aduci altu'

Aciduzzu
Aciduzzu  •  12 Februarie 2024, 22:08

Nu se pune problema până nu-și dă Stăpânul Jiji acceptul . Că Ieftinul contează cât praful de pe tobă ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează