FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-1

Reacție furibundă a lui Becali după arbitrajul din meciul cu CFR: "Unde ești, mă, în junglă? Cum să faci așa ceva?!" + 3 variante pe care le-ar fi vrut: "Ungurul nu face viciere"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 martie 2018 22:55

George Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a criticat arbitrajul lui Ovidiu Hațegan din meciul CFR Cluj - FCSB 1-1. Latifundiarul contestă penalty-ul dictat împotriva echipei sale, dar și eliminarea lui Mihai Pintilii din repriza secundă. 

"E un rezultat bun pentru noi, dar prost pentru fotbalul românesc. Îmi convine rezultatul, n-am ce să spun. Am stat doar în jumătatea lor, ei n-au jucat nimic. Dar nu contează jocul. Credeam că vom egala, eram cu crucea în mână și spuneam «Doamne, fă dreptate!»

Hațegan l-a eliminat pe Pintilii ca să compenseze eliminarea corectă a lui Peteleu. Cum să faci asemenea greșeși? Cum să dai un asemenea penalty? Nu se poate, e clar! Hațegan abia aștepta, sunt prietenii lor de pe vremuri. Au fost prietenii în trecut. Trebuie să-ți ajuți prietenii din trecut ca să nu se supere. Nu fac nimic, Dumnezeu va face. El nu suportă hoția. Nu e clar că Hațegan a fost chitit? Nu ți-e frică că te vede Dumnezeu pentru o asemenea nenorocire? 

Sunt lucruri anomale. De asta nu vor ei arbitrii străini, că mai au prietenii cu arbitrii români! Eu l-aș suspenda, ăsta e arbitrul de clasă, arbitru UEFA? Vorbim de lucruri flagrante. Asta e România, n-avem ce să facem! Trebuie să vină arbitrii noi, măcar cei tineri.

Dă-l, mă, pe Feșnic! Dă-l pe Avram! Ei sunt arbitri. Cum nu greșește, mă, Feșnic? Cum nu greșește, mă, ungurul Kovacs? Nu am ce să le reproșez lor. Dar ei nu fac viciere de rezultat, ei nu dau eliminări la mișto! Unde ești, mă, în junglă? Cum să faci așa ceva? 

Nu mă tem că pierdem titlul. CFR nu joacă nimic, nu poate s-o țină la infinit așa. Eu nu mă pricep la fotbal, vorbiți voi! Mă pricep la arbitraj și am văzut ce am văzut. Altceva nu vreau să comentez, sunt prea supărat", a spus Becali, la Pro X. 

Nota 4Atât a primit Ovidiu Hațegan pentru prestația din derby-ul CFR Cluj-FCSB 1-1

VIDEO cu golurile partidei
Vezi aici cronica meciului

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (43)
danut1971
danut1971  •  19 Martie 2018, 13:31
Postat de andrei.f pe 19 Martie 2018, 12:07

Recomandăm dinamoviştilor să comenteze meciuri din play-out !

recomandam fcsb-istilor sa comenteze doar meciurile fcsb-ului din cupa satelor1fcsb rusinea romaniei

andrei.f
andrei.f  •  19 Martie 2018, 12:07
Postat de danut1971 pe 19 Martie 2018, 10:49

da fesnic si avram arbitrii de casa ai fcsb-ului la fel ca si kovacs asa ca gigi gura mica

Recomandăm dinamoviştilor să comenteze meciuri din play-out !

tihi
tihi  •  19 Martie 2018, 11:37

Domnule Becali,Kovács István nu este ungur !!! Ce tot aveti cu ungurii ??? Vedeti-va de fotbal,ca nu sinteti in stare sa castigati un campionat intr-un mod elegant si convingator !! Nu aveti antrenor potrivit nici stab pe nivelul astaptarilor,fiind condus de un controversat si arogant fost condamnat !! Luati lectii de la olteni si ardeleni !!

Vezi toate comentariile (43)
Comentează