FOTBAL  »  Superliga  »  CSA STEAUA BUCUREȘTI

Reacție în premieră a ministrului Apărării în cazul CSA Steaua » A trimis Corpul de Control peste echipa lui Lăcătuș

Articol de GSP - Publicat marti, 17 ianuarie 2017 18:15

Ministrul Apărării Gabriel Beniamin Leș (41 de ani) a intervenit pentru prima dată în scandalul dintre Steaua lui Gigi Becali și echipa Armatei și spune că a trimis Corpul de Control peste CSA.

"Într-o zi în care preocupările întregului Minister al Apărării s-au
concentrat pe fundamentarea bugetului pe anul 2017, pregătirea
Ministerialei Apărării de la NATO din luna februarie, am fost nevoiţi cu  toţii să acordăm timp preţios unor polemici neconstructive.

Astăzi, am dispus Corpului de Control şi Inspecţie să demareze urgent şi  cu maximă seriozitate verificări cu privire la modul în care a fost  gestionată situaţia generată de revenirea în patrimoniul Clubului Sportiv al Armatei a mărcii « Steaua Bucureşti».

Până la concluziile furnizate de către Corpul de Control, legalitatea şi onoarea militară sunt principalele mele aşteptări de la conduita întregului corp de ofiţeri ai CSA Steaua şi ai Ministerului Apărării Naţionale. La finalul misiunii de control, vom face publice rezultatele acesteia", a fost poziţia Ministrului Apărării pe facebook.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (72)
widoqq
widoqq  •  18 Ianuarie 2017, 08:58

Cred ca pe cativa generali si pe Jijica in paste un pic de bulau!

607428949404282
Constantin Dutulescu  •  18 Ianuarie 2017, 07:32

D-le Talpan, Nu sunt un suporter Steaua,dar ma intreb :Sub ce nume trebuia sa continuie in canpionat echipa preluata de George Becali in 2003 de la domnul Paunescu ? Dvs. doriti ca palmaresul inregistrat de Steaua in cele 11 participari din cupele europene sa fie sters , sau doriti sa fie atribuite unei echipe pe care doriti sa o infintati. A doua intrebare se refera la afirmatile Dvs. ca tot ce faceti faceti pentru statul Roman. Ma intreb bani virati de D-l Becali pentru CAS ; CASS, impozit pe salari, TVA la vanzarea unor jucatori, chirie petru stadion , instalatie de noctura ETC. platite din buzunarul sau au fost venituri la bugetul de stat. Si acum urmeaza intrebarea. Daca echipa erea detinuta in continuare de Clubul Sporiv al Armatei aceste datori se plateau din buzunarul nostru ? atunci care este ghiseftul NERO

431516447010175
Nuta Radu  •  18 Ianuarie 2017, 07:08

Cu tot respectul dle ministru,domnul talpan a fost influentat de tudorel soica piturca care a distrus si craiova si acum vrea sa distruga si steaua din ura ptru becali ,stadionul ghencea a sta 2ani unde sau pierdut bani din chirie si anexele la fel din anbitia unui om cu tot respectul vreb dreptate.

Vezi toate comentariile (72)
Comentează