FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Reacție nervoasă a lui Hagi la adresa jucătorilor lui » Acuze dure aduse de "Rege": "Poate că joacă prin altă parte"

Articol de GSP - Publicat joi, 07 aprilie 2016 18:08

Deși Viitorul este calificată în play-off, Gică Hagi este extrem de nemulțumit de randamentul elevilor săi și critică prestațiile acestora.

În conferința de presă susținută azi, înaintea meciului cu Astra, antrenorul celor de la Viitorul a vorbit despre marea greșeală făcută de el și își acuză jucătorii.

"Poate jucătorii sunt impliniți și saturați și nu mai au chef. Poate fotbaliștii joacă prin altă parte, pe «afară». Eu știu? Nu știu. Sunt multe întrebări și nu am de unde să știu.

Cea mai mare greșeală a mea a fost aceea că am mărit salariile unor jucători. În plus, îi plătesc la zi. Poate că în România trebuie un altfel de tratament", a spus Hagi la conferința de presă.

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (39)
englezu
englezu  •  08 Aprilie 2016, 06:39

Si DA si NU ! A facut bine ca a marit salariile jucatorilor, dar a uitat ca traieste in ... Romania ! Si la noi, totul este ... altfel decat normalitatea ! Nu face bine ca isi critica elevii in public ! In rest, felicitari pentru Investitia " Academia Hagi " !

sexilian
sexilian  •  08 Aprilie 2016, 05:37

BRRRRRRRRRRRRRRRR,BRRRRRRRRRRRRRRR,rejili s-ar putea spanzura daca iar il v-a ridiculiza marele dresor SUMI. Da doamne bine tuturor.

fcsteauabucuresti
fcsteauabucuresti  •  07 Aprilie 2016, 21:57
Postat de moshu_shukaru pe 07 Aprilie 2016, 21:38

"a facuto"...Tu, în schimb, ai vrut să termini școala (generală) cât mai repede dar, după cum scrii, sunt sigur că, la "Bac", ai făcut-o de ***!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează