FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB 0-4

Reacții după deciziile luate de Dică: "Asta trebuie să facă un antrenor" » Cine îl apără pe antrenorul stelist

Articol de GSP - Publicat luni, 02 octombrie 2017 09:21

Criticat în dese rânduri pentru că face multe schimbări în echipă, Nicolae Dică este apărat de nume importante din istoria echipei roș-albastre.

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al FCSB, a spus că Dică procedează foarte bine că face rotații în primul "11", având în vedere numărul mare de jucători.

"Și eu aș vrea să văd o echipă de start pe care să o știu pe de rost, dar când ai un lot așa de valoros, fără a nedreptăți pe unii sau pe alții, atunci antrenorul trebuie să le ofere tuturor șansa de a juca. Și aici mă refer la fundașii stânga, care sunt ambii foarte buni, la Pintilii, care are o vârstă și nu poate juca meci de meci.

Apoi, în față, trebuie să faci schimbări. Sunt Man, Tănase, Coman. Și în atac trebuie să faci rotația", a spus Duckadam la TV Digi Sport.

Și Gabi Balint îl laudă pe Dică pentru cum procedează în primul său an ca antrenor la FCSB.

"Și eu sunt de aceeași părere cu Dică. Sigur că e ideal să ai 14-15 jucători, cum am avut și noi la Steaua, pe vremea mea. Totuși, ei au acum meciuri mult mai multe și este un lot valoros. Trebuie să le dai tuturor ocazia să joace.

Nu poți da bani mulți pe un jucător și să îl ții pe bancă. Pe vremea mea, știai echipa de start pe de rost, dar nu erau atâtea meciuri. În plus, sunt și jucători tineri și e foarte important ca ei să joace pentru că altfel își pierd încrederea", a declarat Gabi Balint pentru sursa citată.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  02 Octombrie 2017, 10:00

Deci, pana la urma Dica este antrenor Open Mind. Bravo neicusorule!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează