FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Recital ofensiv

Articol de GSP - Publicat marti, 24 iunie 2008 00:00

Cu 7 atacanţi în lot, Timişoara a mai achiziţionat un vîrf, costaricanul Winston Parks (26 de ani), care va semna astăzi pe 5 ani.

Cel mai bun atac din sezonul trecut nu a stopat Timişoara să facă cele mai spectaculoase mutări în ofensivă.

Bănăţenii l-au înregimentat ieri pe internaţionalul costarican Winston Parks (26 de ani), adus de la Ala juelense (Costa Rica). Parks a mai tre cut pe la Udinese, Ascoli, Lokomotiv Moscova sau Slovan Liberec.

Atacantul a ajuns la Timişoara luni, după miezul nopţii, cu o în tîrzie re de două ore. “Am venit pentru a ajuta Poli să devină campioană. Sînt conştient că va trebui să mun cesc foarte mult şi să-i conving pe oamenii de aici că au făcut o alegere bună”, a spus Parks, care s-a autocaracterizat ca fiind un atacant puternic, rapid şi redutabil în duelurile unu la unu.

Deşi a ajuns în toiul nopţii, el s-a prezentat la antrenamentul de ieri dimineaţă, dar a fost doborît de oboseală, cerîndu-i lui Uhrin jr. să părăsească şedinţa mai devreme pentru cîteva ore de somn. Parks va semna astăzi un contract pe 5 ani cu Timişoara.

REMARCAT DE UHRIN
Winston Parks a dezvăluit unde a fost “ochit” de tehnicianul Timişoarei, care a insistat pentru aducerea sa. “Dusan a fost rivalul meu, în Cehia. E un antrenor foarte bun, valoros, care mun ceşte foarte mult. Cere foarte mult de la jucătorii săi şi apre cia ză în mod deosebit disciplina. Faptul că-şi motivează jucătorii, cerîndu-le maximum, mă va ajuta. Sînt decis să profit de şansa oferită”, a declarat Parks.

PREMIERĂ PE NET!
Violamania.ro a fost singurul site din online-ul românesc care a oferit citi to rilor săi, în exclusivitate, declaraţii, fotografii şi imagini video de la sosirea costaricanului Winston Parks în Banat. Atacantul a acceptat
să acor de un interviu pe aeroportul din Timişoara, informaţiile apărînd în timp record pe siteul suporterilor viola, la cîteva zeci de minute după ce Parks a ajuns în oraşul de pe Bega.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  24 Iunie 2008, 03:04

Ze Kalanga 2 ???

 •  24 Iunie 2008, 02:03

Asta da atacant il stiu de la nationala Costaricai,,f bun trasnsfer,,poli va lua campionatul,bravo poli!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează