FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - DINAMO 2-2

Rednic acuză ceea ce s-a întîmplat la pauză la meciul cu Pandurii: ”Au fost țipete, urlete, am crezut că au venit teroriștii”

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 august 2015 16:31

În pauza meciului de la Severin, cînd scorul era 1-0 pentru Dinamo, reprezentanții Pandurilor au avut o ieșire nervoasă în zona vestiarelor la adresa brigăzii de arbitri, cu apostrofări diverse.

Oameni care au fost în "zona de conflict" afirmă că antrenorul Edi Iordănescu, dar și mai mulți oameni ai Pandurilor, au reclamat diverse faze "centralului" Rusandu și asistenților pe un ton vehement, uneori cu injurii.

Tocmai de aceea arbitrul din Sfîntu Gheorghe l-a ținut minte pe Iordănescu junior și l-a eliminat cu prima ocazie, la jumătatea reprizei secunde.

"Ce-am văzut nici la Piatra Neamț, nici la Petroșani, cum era pe vremea mea, nu se întîmpla, pe cuvînt de onoare. Am rămas surprins. Am evitat să reacționez. Nu se poate pune atîta presiune, au fost țipete, urlete, credeam că au venit teroriștii cu vreo bombă", a reacționat Mircea Rednic.

"Ce s-a întîmplat cu Dinamo a fost prea mult. Nu știu de ce am fost trimis în tribună, eu am cerut un «galben» la un fault. Am avut un penalty clar cînd un jucător de-ai noștri a fost luat în brațe în careu. Nu putem să ne distrăm cu destinul unor oameni", a spus Edward Iordănescu, antrenorul Pandurilor, după meci.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (84)
kellogg
kellogg  •  03 Septembrie 2015, 10:02

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

geo.b.
geo.b.  •  31 August 2015, 21:46

"Un comisar acuza " ? Sau ii prea mult.

reddogsv
reddogsv  •  31 August 2015, 08:51

Inca nu a facut multi purici in antrenorat si baiatul lui nea cascheta a prins glas. Se crede Mourinho. Tot meciul a comentat agresiv, a injurat si tot el e nemultumit. Sa zica bogda proste ca nu l-a dat afara mai devreme, cum merita. E adevarat ca frustararea e maxima cand pierzi in ultima faza( Dinamo chiar cu Pandurii a pierdut asa de cateva ori) dar sa nu ai umbra de decenta si de cumpatare.... Ala de care spune el nu e fault nici in 100 de ani. Insa, au fost 2 penaltyuri clare pt Dinamo dar de asta nu spune nimic. Plangea ca o baba vaduva la OTV ca nu are un lot de 18....etc. E tanar, mai are timp sa invete, chiar de la Rednic si antrenorat si bunele maniere. Avem un al doilea Razvanel. Poate niste iconite de la tac-su......

Vezi toate comentariile (84)
Comentează