FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - PANDURII 1-1

Rednic începe negocierile! "Săptămâna asta vorbesc cu Negoiță" » Pe cine vede pe bancă în locul său

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 martie 2016 22:37

Mircea Rednic a dezvăluit că în zilele următoare va avea o discuție cu patronul Ionuț Negoiță și va hotârî dacă mai rămâne sau nu la Dinamo. Tehnicianul "câinilor" și-a ales și favoriții care să-l înlocuiască la cârma echipei.

"Cu domnul Negoiță mă voi întâlni săptămâna aceasta să vorbim despre viitorul echipei, despre mine. Cred că voi rămâne, nu știu. Dacă eu nu voi rămâne cred că o variantă bună ar fi Napoli, cu Prunea (n.r. cei doi au anunțat că vor pleca de la CSMS Iași la finalul acestui sezon). Dar nu pot vorbi acum mai multe. Vom vedea săptămâna viitoare" a spus Mircea Rednic la Digisport.

Antrenorul lui Dinamo insistă că obiectivul echipei sale este o clasare în primele trei echipe.

"Golul din minutul 89 se putea evita. N-am ce reproșa arbitrajului, cred că a arbitrat foarte bine. Obiectivul nostru n-a fost niciodată campionatul. Obiectivul nostru a fost play-off-ul și primele trei locuri. Noi n-am mai pierdut în campionat de nu știu când, dar asta nu mă încălzește cu nimic. Poate și această pauză e binevenită pentru că sunt jucători la care au apărut crampe. Terenul a fost foarte greu"

Steliano Filip s-a arătat și el dezamăgit de egalul cu Pandurii: "A fost un arbitraj bun. Domnul Balaj e unul dintre cei mai buni arbitri pe care-i avem. Ne-am dorit victoria astăzi, dar asta e, la meciul viitor sper să câștigăm. Acest egal nu ne ajută, dar ținând cont că mai sunt meciuri de jucat sper să urcăm". 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (51)
geo.b.
geo.b.  •  21 Martie 2016, 18:04

"Steliano Filip s-a arătat și el dezamăgit de egalul cu Pandurii: " Steliano Filip ar fi trebuit sa fie dezamagit de jocul sau.El ori isi lasa echipa in 10,ori echipa ia gol din cauza lui.Fie ca doarme in teren si anuleaza pozitia de ofsaid,fie dupa o pozitionare proasta,fie ca in cazul de aseara,cand el in loc sa tina de minge in minutul 89,PASEAZA LA PORTARUL ADVERS,care mai departe declanseaza contraatacul si prinde echipa descoperita si pe tine dormind in ghete.

1562728990660817
Gorki Jivago  •  21 Martie 2016, 12:40

D-lREDNIC uita sa ne spuna CA "NU L-A APUCATDRAGOSTEA DE DINAMO"ci...cei din BELGIA nu prea mai sunt interesati de...REDNIC!!!ACUM VREA SA "DREAGA BUSUIOCUL"!!!!si un amanunt:intrati pe site-ul lui standard si....NU VETI VEDEA NIMIC DESPRE unul"STRAMBUL"!!!!!!!!

1745flo
1745flo  •  21 Martie 2016, 10:15

Forza Dinamo!

Vezi toate comentariile (51)
Comentează