FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BUZĂU - RAPID 1-0

Rednic: ''Nu avem linişte!''

Articol de - Publicat luni, 24 martie 2008 00:00

Rednic spune că se aştepta să piardă la Buzău şi dă vina pe meciul cu Steaua, dar şi pe Copos pentru tensiunea din club

- Ce s-a întîmplat? Rapidul a făcut încă un pas greşit.

- Nu am jucat rău, dar e clar că ceva se întîmplă. În prima repriză, Buzăul a fost echipa mai bună,însă după pauză cred că am dominat jocul. Am avut din nou ghinion şi nu am reuşit să fructificăm multitudinea de ocazii. Gloria ne-a dat un gol norocos.

- Credeţi că a fost un gol de portar?
- Consider că a fost un şut imparabil. Dar asta e acum! Eu am zis din cantonamentul din Cipru că o echipă puternică are nevoie de doi portari valoroşi, dar nu am fost ascultat.

- Au fost jucătorii afectaţi de ce s-a întîmplat la meciul cu Steaua?
- Era foarte greu să ne revenim după ce s-a întîmplat la partida de joi. Sincer să fiu, mă aşteptam la mai rău.

- V-a convins Copos să nu demisionaţi?
- Normal că voi rămîne. Va trebui să aştept şi decizia Comisiei de Disciplină, dar nu cred că voi pleca. Voi sta pentru jucători.

''Şi Copos e de vină''

- Aveţi speranţe că se va decide rejucarea partidei cu Steaua?
- Noi nu vrem milă sau pomană. Dorim doar să se ia decizia corectă. Dacă nu se decide să se continue partida cu Steaua, atunci măcar să rejucăm meciul, chiar şi fără spectatori. Nu jucătorii sînt cei vinovaţi pentru ceea ce s-a întîmplat. Clubul trebuie să plătească!

- Gigi Becali a zis că nu va accepta rejucarea.
- Nu vreau să intru în polemică cu oamenii din Ghencea, dar eu cred că dacă ar fi fair-play, ar fi de acord să jucăm de la 0-0 pentru că ei fost ajutaţi de mai multe ori în acest sezon. Steliştii nu merită cele trei puncte deoarece toată lumea a văzut că noi am fost echipa mai bună pe teren.

"La Rapid e foarte dificil să faci performanţă, mai ales acum. Nici nu ştim ce să mai credem, ba se vinde clubul, ba nu!"

Marcaj la antrenor
George Copos a însoţit echipa la Buzău pentru a-i fi clar lui Rednic că nu e singur şi pentru a se a asigura el însuşi că antrenorul giuleştean nu renunţă la finalul partidei.

''Campionii! Campionii!''
În finalul meciului, întreg stadionul a început să scandeze: ''Campionii! Campionii''. La conferinţa de presă, Ştefan Stoica, antrenorul Gloriei Buzău, a explicat: ''Aici la noi, peste 60% din oameni ţin cu Steaua şi cred că din această cauză s-a scandat aşa''. (Mihai Baltag)

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (5)
 •  24 Martie 2008, 11:05

EU NU INTELEG DE CE NU PLEACA O DATA COPOS SI REDNIC DE LA ACEASTA ECHIPA DK VAD CA NU SE MAI POATE, JUCATORII, SUPORTERII NU-I MAI DORESC !!! S-A UMPLUT PAHARUL !!! CHIAR FAC TOTUL PENTRU A DISTRUGE ACEASTA ECHIPA ?!? VOM PIERDE SI LOCUL DE CUPA UEFA... PENTRU CA PRACTIC NU EXISTA, DIN PACATE, UN GRUP UNIT LA RAPID : PATRON-JUCATORI-SUPORTERI-ANTRENOR...

 •  24 Martie 2008, 09:42

Mircea Rednic un om cu un caracter jegos

 •  24 Martie 2008, 09:34

Ce antrenor mare esti tu daca inainte de meci te astepti sa pierzi.Joaca Rapid cu Gloria Buzau si Rednic se astepta sa piarda.Asta e declaratie?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează