FOTBAL  »  Superliga  »  PLECARE

Rednic uimește în presa străină: "Plec de la Dinamo" » Unde ar putea antrena tehnicianul "câinilor"

Articol de GSP - Publicat joi, 17 martie 2016 16:42

Standard Liege nu a reușit să ajungă în play-off, iar acest lucru îi compromite postul lui Yannick Ferrera. Presa din Belgia susține că salvatorul echipei ar putea fi Mircea Rednic.

"Puriul" a mai antrenat-o pe Standard Liege în sezonul 2012-2013 și a jucat în Belgia timp de 5 ani, între 1991 și 1996.

"Nu am avut discutat cu șefii lui Standard și momentan sunt antrenorul lui Dinamo, echipă cu care joc în semifinalele Cupei. Există un antrenor în post, deci nu e momentul să vorbim despre asta”, a zis Rednic.

"Voi pleca de la Dinamo la sfârșitul sezonului, dar nu știu încă pe cine voi antrena", a continuat "Puriul".

Ziariștii de la Derniere Heure continuă să interpreteze și sunt convinși că Rednic lasă discuțiile să continue după finalul sezonului: "Un discurs care poate fi considerat de fațadă. Pentru că în spatele acestor lucruri se ascunde pregătirea pentru viitorul sezon. E clar că vor fi mișcări la Standard".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (209)
cobra_z
cobra_z  •  18 Martie 2016, 09:46

negoita , fara rednic ,dar cu nonvalorile din lotul de acum(hanca,lazar,filip,nedelcearu,olteanu,chiar si anton sau marc) o sa joci in playout la anul...nu vad cine in afara de rednic ar putea sa antreneze dinamo cu echipa actuala si sa aibe rezultatele lui...

adriann_
adriann_  •  17 Martie 2016, 23:09

A, sa nu uit, daca ai impresia ca e vreun om pe acest site care sa nu stie de clona ta John Milne... ==)))

adriann_
adriann_  •  17 Martie 2016, 23:08
Postat de bakunin pe 17 Martie 2016, 22:59

N-am nici o clona, amaritule :) stiu, e incredibil pt tine care ai cel putin vreo 5-6; ce sa-i faci, frustrarea de-a fi nesemnificativ loveste adinc :)) In alta ordine de idei, daca nu esti banat si de aici, cum ai patit-o pe Digi, inseamna ca Gsp are nevoie de trolli si hateri bolnavi in ultimul hal. *** :)

Visezi puisor, contul meu de pe digi, scris exact la fel ca aici, cu liniuta la sfarsit, e bine mersi. Mizeriile lui valahu care creeaza conturi care seamana un pic cu numele userilor cunoscuti dempe alte site-uri de sport nu intereseaza pe nimeni ==) Cat despre banari samd, ceva imi spune ca mai ai fix pana dimineata. Tic-tac ==))

Vezi toate comentariile (209)
Comentează