FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL PLOIEȘTI

Reformă la Petrolul » Un nume cheie se implică la echipă din sezonul următor

Articol de GSP - Publicat luni, 23 mai 2016 01:00

Clubul actual a retrogradat matematic în eșalonul secund, dar e mai aproape de faliment. Valeriu Răchită plănuiește crearea unei echipe noi, pe care s-o înscrie în Liga a treia.

Petrolul copiază modelul Craiovei, cu Dan Capră în rolul lui Adrian Mititelu. Acţionarul principal al “lupilor galbeni” a anunţat că se va retrage din fotbal după acest sezon, în care echipa a retrogradat deja matematic.

Viitorul Petrolului va fi legat de un club nou. Valeriu Răchită pune la cale un restart pentru “lupi”. El a promovat echipa actuală în Liga 1 în 2011 și, ulterior, a ocupat și postul de manager al clubului.

În ediția de astăzi a Gazetei Sporturilor afli toate detaliile despre ce plănuiește Răchită! Poți răsfoi online Gazeta Digitală!

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

Lotul s-a subțiat îngrijorător: Doar disponibilizări, nu și achiziții certe la Steaua

Nu ratați ponturile din pagina dedicată pariorilor!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  23 Mai 2016, 12:53

asta era planul asociatiei pro petrolul condusa de mircea dridea. in caz ca actualula petrolul este declarata in faliment. exista si calea rapdiului, un investitor ...basarabean, plin de bani... iaca rapid canta ...campionii, campionii si la vara de la anul, in cupele ioropene ....

masim
masim  •  23 Mai 2016, 11:15

SI PE ASTA IL DOARE ATAT DE TARE DE PETROLUL INCAT O SA-SI FACA UN SALARIU BABAN CA-L MERITA (asa cum declara acum ceva vreme cand era antrenor-manager la petrolul si avea 12 sau 15 mii euro salariu lunar) !

zold8
zold8  •  23 Mai 2016, 09:48

cand faci club nou se cheama reforma?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează