FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Refuză România » Dinamo l-a vrut, însă Moussa nici nu s-a mai întors la pregătirile Petrolului

Articol de - Publicat miercuri, 20 ianuarie 2016 00:00

Moussa intenționează să părăsească Liga 1 și deja îşi caută angajament în Franţa

Sofien Moussa, 27 de ani, a fost pe lista lărgită a "cîinilor", însă varianta a picat, întrucît vîrful ploieștenilor speră să prindă un contract în primele două divizii din Franţa. A dialogat cu mai multe grupări din Hexagon, acum aşteaptă un răspuns, nici nu s-a întors în România şi nici n-a mers cu Petrolul în cantonamentul din Antalya.

Dinamo i-ar fi oferit un contract lunar cifrat la 6.000 de euro, discuţia ar fi fost ca el să vină din vară, doar că Moussa are alte planuri.
Totuşi, avînd în vedere că el are un angajament ferm cu "lupii" pînă în vara anului viitor, orice club care-l doreşte va trebui să plătească cel puţin 100.000 de euro grupării prahovene.

3 golurişi 5 pase decisive are Sofien pentru Petrolul în toamnă, în 19 meciuri

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
zecs93
zecs93  •  20 Ianuarie 2016, 23:08

nu avem nevoie de moussa, asta inafara de coate si faulturi nu a impresionat cu nimic, ii avem pe gnohere,essombe si pe batin asa ca avem 3 golgheteri innascuti !!!

bakunin
bakunin  •  20 Ianuarie 2016, 15:48
Postat de vyyllyy pe 20 Ianuarie 2016, 11:09

Negoita afara de la Dinamo , cu politica ta de transferuri stici Dinamo , cum e posibil sa ne conduca un patron de "carton", nu are ce cauta unu ca el ,la cel mai mare brand de footbal din Romania

Te faci de ris mai rau decit atunci cind te uiti in oglinda :)) Dumnezeule, *** cel mai tare brand de fotbal in Romania :))))))))))))))) nu cumva din lume?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  20 Ianuarie 2016, 12:33

astia nu au bani de nimic !:) reghe sari si convinge-l sa vina la steaua

Vezi toate comentariile (4)
Comentează