FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER RATAT

Refuzaţi

Articol de - Publicat sambata, 16 februarie 2008 00:00

Marco Delvecchio, fostul coleg al lui Chivu la Roma, n-a acceptat oferta arădenilor

În goana după atacanţi, oficialii clubului UTA au tatonat mai multe piste din străinătate, încercînd să dea o lovitură de imagine. Conform presei italiene, arădenii l-au contactat şi pe Marco Delvecchio, fostul coleg al lui Chivu la AS Roma.

Vîrful italian face 35 de ani pe 7 aprilie şi, după o carieră profesionistă de 16 sezoane, în care a trecut pe la Inter, Venezia, Udinese, Roma, Brescia şi Parma, e şomer din vara trecută. Ultima oară, atacantul de 1,86 metri a jucat la Ascoli cu Vali Năstase, marcînd două goluri în 10 meciuri în stagiunea trecută. Retrogradată în Serie B, Ascoli l-a pus pe liber din cauza problemelor la genunchi. Delvecchio, care a înscris pentru Italia în finala CE 2000 cu Franţa, a refuzat însă oferta de a veni în România.

Finanţatorul bănăţenilor, Nicolae Bara, are altă variantă: "Nu Delvecchio ne-a refuzat pe noi, ci noi nu l-am vrut. Ne fusese propus de un impresar, însă ne-am interesat de situaţia lui Marco şi am văzut că n-a prea jucat în ultimul an. N-a fost vorba că nu ne-am fi înţeles la bani, iar la probe nu puteam chema un fotbalist de experienţa italianului".

"Transferul lui Delvecchio nu se va realiza. N-avem timp de experienţe!"
Nicolae Bara

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (8)
 •  18 Februarie 2008, 15:23

nu suntem banateni idiotilor de la gsp!!!

 •  17 Februarie 2008, 20:01

Bai PROstSPORT, nu va mai bagati atata in seama cu articole de tot rahatul. Nu va convine ca el a contactat pe UTA si nu porcariile voastre de "echipe"? Pai Bara desi e bucurestean, e unul din cei mai sincer oameni, si ce spune el, asa e. Nu minte ca si ceilalti hoti. Nu mai deturnati realitatea. Care presa italiana? Vreau si eu un citat, nu abureli din "surse sigure". Pentru voi, cei care va prefaceti ca sunteti ziaristi nu am decat scarba. HAI PA!!!

 •  16 Februarie 2008, 22:44

Bai neinformatilor si mai manipuilatorilor!!!!! nu UTA a fost refuzata!!!!!! ci UTA a refuzat!!!!! e o mare diferenta!!! pe care voi nu o sesizati, dar va va veni randul!!!!Lumea incepe sa se destepte!!!! vor veni alte vremuri!!! Va trebui sa fiti multl mult mai subtili!!!Romania incepe sa se transforme, incet incet.... (sper ca in bine) si sa sesizeze manipularea!!!. Nus' daca sesizati dar societatea romanesaca muta si tacuta se transforma farsa se sesizati VOI... ati ramas incremeniti in proiect!!!( ce proiect ca voi nu aveti decat problemele de marketing, adica sa va vindeti foaia) nu va inrereseaza calitatea . Dar urlati ca sunteti oropsiti, VOI, PRESA niste profitori, dar in realitate nu sunteti decat o oglinda a societatii romanesti. Criticati dar sunteti la fel ca CRITICALILI. Pe bune si cu dovezi.... Alta data...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează