FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Refuzaţi

Articol de - Publicat duminica, 15 iunie 2008 00:00

Giuleştenii s-au înţeles cu FC Porto pentru Adriano, însă atacantul a declinat oferta Rapidului.

Alb-vişiniii au fost aproape să dea o lovitură pe piaţa tran­s­­fe­rurilor. Aflaţi în Por­tu­ga­lia, Grigore Sichitiu şi Constantin Zotta au negociat cu FC Porto tran­s­f­erul lui Adriano Louzada (29 de ani). După două zile de discuţii, o­ficialii celor două cluburi au bătut palma pentru 1,5 milioane de euro, însă rapidiştii s-au lovit de refuzul jucătorului.

Atacantul brazilian al cam­pi­oa­n­ei Portugaliei nu agreează o ve­nire în România, deşi spune că şi-ar dori să fie din nou elevul lui Jose Pe­seiro: “Îmi place foarte mult de Pe­seiro şi m-am înţeles perfect cu el în trecut, dar îmi doresc să rămîn la Porto, să lupt pentru un loc de titular”. Cei doi au lucrat împreună la Nacional Madeira, în sezonul 2002-2003.

Impresarul jucătorului a ex­pli­cat motivele pentru care Adriano a re­fuzat oferta Rapidului: “Ştiu că este dorit în România, însă tran­zac­ţia are şanse aproape nule să se re­a­lizeze. El este o fire mai emo­ti­vă, nu vorbeşte decît portugheza şi îi este teamă că nu se va a­co­mo­da. Anul tre­cut, din aceleaşi motive, a de­cli­nat o propunere foarte avan­ta­­joa­să din punct de vedere fi­nanciar din Ucraina”.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează