FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghe, criticat violent! Unul dintre simbolurile istoriei Stelei pune la zid strategia antrenorului: "N-am înţeles nimic, tactică englezească de divizia a 2-a sau a 3-a"

Articol de - Publicat joi, 05 mai 2016 00:00

Eşecul Stelei din acest campionat l-a determinat pe un fost mare fotbalist al acestei echipe să arate cu degetul în direcţia modului în care jucătorii au fost învăţaţi să joace pe parcursul sezonului.

Miodrag Belodedici, care a câştigat inclusiv Cupa Campionilor Europeni şi Supercupa Europei cu Steaua, a încercat să găsească explicaţiile înfrângerii.

"De ce să nu-mi vină să cred că a câștigat Astra campionatul? A jucat un fotbal extraordinar de frumos, cel mai bun. Au jucători talentați și se vede asta! Când pun piciorul pe minge se descurcă foarte bine. Cei de la Steaua? Mai greu, nu știu ce s-a întâmplat! I-am văzut așa, mai temători. Plus maniera lor de a juca, au apelat la mingi lungi, foarte multe mingi lungi, nu știu ce sistem de joc au.

Ce strategie englezească din divizia a 2-a, a 3-a. Multe mingi diagonale, foarte multe, n-am înţeles nimic", a declarat cel care are în palmares nu mai puţin de 6 titluri cu Steaua, unul dintre ele luat în 2001, când împlinise 37 de ani.

Belo s-a referit şi la metodele de pregătire fizică din ziua de azi. "Nu știu dacă pe vremea noastră pregătirea era mai bună decât pregătirea lui Neubert. Dar ştiu că noi eram foarte bine pregătiţi. Era acel sistem sovietic, căram lemne în spate, saci de nisip. Acum sunt aparate, TRX-uri, acum sunt mai moderni", a spus cel poreclit Căprioara pentru modul elegant în care juca şi se deplasa în teren.

"Dacă aş avea loc în actuala echipă a Stelei? Nu doar că aş avea loc, aş fi cel mai bun!"
Miodrag Belodedici

19e numărul trofeelor câştigate de Belodedici ca jucător: 13 cu Steaua Bucureşti şi 6 cu Steaua Roşie Belgrad

3 turnee finalea bifat Belo cu România: CM din 1994 şi CE 1996 şi 2000

Jucătorii: "Nu lucrăm nimic tactic"

Pe parcursul acestui play-off, Gazeta Sporturilor a mai scris despre nemulţumirea unora dintre jucătorii Stelei privitor la modul în care conduce Reghecampf antrenamentele. Reproşurile au continuat şi după pierderea titlului. Unii dintre ei, inclusiv dintre cei care au contract de reprezentare cu soţia lui Reghe, s-au arătat extrem de surprinşi de faptul că "nu lucrăm aproape niciodată nimic din punct de vedere tactic".

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
toni_fcsb
toni_fcsb  •  05 Mai 2016, 20:26

Vai, dar ia te uita. Caprioara iese la atac. Auzi mai Belo, pai e frumos? In ultimul timp ai cam luat-o pe aratura. Inainte sa inceapa Play-Off-ul le-ai dat sarbilor referinte proaste despre Gaman, ca un bun "roman" ce esti tu si baiatul si-a luat revansa in fata ta pe teren, aratand ca este unul dintre cei mai buni fundasi centrali romani. Eu zic s-o lasi mai moale si sa-ti vezi de treaba ta ca doar stii ... vorba multa, saracia omului!

1162060403825113
Ioan Cretiu  •  05 Mai 2016, 16:56

Cine este acest supra ANTRENOR care nu a cistigat nimic cu toate ca BECALI a cumparat tot ce a cerut.Are tot ce e mai bun in Rominia. Acel GILCA care a luat echipa fara nici'o pretentie a cistigat tot ce era de cistigat dupa care a fost dat afara pentru acest mare antrenor.

balauru48
balauru48  •  05 Mai 2016, 11:05

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează