FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghe îşi ia mâna de pe unul dintre favoriți! Se anunță vremuri grele : antrenorul nu mai vrea să îl păstreze în lot

Săptămâna trecută, Bourceanu a împlinit 31 de ani
Săptămâna trecută, Bourceanu a împlinit 31 de ani

Articol de - Publicat vineri, 29 aprilie 2016 00:00

Gestul lui Alex Bourceanu din meciul cu Dinamo, dar şi prestaţiile slabe din 2016 l-au determinat pe antrenor să nu mai insiste în faţa lui Becali pentru ca acesta să fie păstrat în lot.

Bourceanu nu mai are viitor la Steaua. Mijlocaşul va părăsi campioana la finalul campionatului. Cel care a insistat pentru aducerea lui şi cel care l-a convins pe Gigi Becali să-l readucă, Laurenţiu Reghecampf, e şi cel care a luat decizia să nu-l mai includă în planurile pentru sezonul următor.

Ceea ce a contribuit la această poziţie dură a antrenorului sunt evoluţiile slabe şi foarte slabe ale mijlocaşului, însă ceea ce s-a întâmplat la returul cu Dinamo din semifinalele Cupei României a fost argumentul suprem pentru care Reghe l-a scos din cercul celor pe care i-a protejat în faţa nemulţumirilor patronului.

"Ce pedeapsă va primi Bourceanu? O să stea singur şi o să analizeze mult timp de aici înainte ce a făcut", a declarat public Reghecampf la scurt timp după gestul pe care fotbalistul l-a avut la adresa lui Gnohere, când l-a lovit cu cotul în gât şi a fost eliminat în finalul primei reprize, la scorul de 1-0 pentru roş-albaştri.

Bourceanu e impresariat chiar de soţia antrenorului Stelei încă din perioada primului mandat al lui Reghe în Ghencea, iar în urmă cu doi ani, fotbalistul a reprezentat o megaafacere atât pentru Becali, cât şi pentru familia tehnicianului: a fost vândut la Trabzonspor pentru suma de 1,3 milioane de euro, iar el a semnat un contract pe 3 ani, cu un câştig total numai din salariu de peste 2,5 milioane de euro.

E cel mai slab din lot

  Jucător Media notelor GSP
1. Alexandru Bourceanu 4,92
2. Timo Gebhart 5,00
3. Doru Popadiuc 5,00
4. Paul Papp 5,19

1.000.000 €e cota actuală a lui Bourceanu, conform transfermarkt.de, cel mai mic nivel pe care mijlocaşul îl are în ultimii 7 ani

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (22)
gipsicaretionfipsi
gipsicaretionfipsi  •  03 Mai 2016, 12:57

Pe cand se intoarce si dodel?

andy_2008
andy_2008  •  29 Aprilie 2016, 20:41

Asta ne a mancat si in returul campionatului trecut.A mai ramas din el doar bour...

tandd
tandd  •  29 Aprilie 2016, 16:50
Postat de sibelius pe 29 Aprilie 2016, 10:19

Chipciu joaca sub presiune tot timpul si isi pierde luciditatea. Nu poti sa-l acuzi ca e indolent.

nu e indolent,el vrea,dar carentele lui nu sunt de ordin tehnic ci mai ales de ordin tactic,chestii carese invata la juniori asezare In teren stop-preluare-pasa.El e cam cap de linie in jocul stelei,nimeni nu vede ca paseaza cand trebuie sa traga sau vrea sa dribleze cand are x variante de pasa???are shut,tehnica,inteligenta dar tactica il trage in jos si nici nu are cine sa-l ajute,reghe e o gluma de antrenor tactician

Vezi toate comentariile (22)
Comentează