FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghe, mai ești în Turcia? :) Singurele imagini cu antrenorul Stelei sunt din momentul plecării

Articol de - Publicat sambata, 14 ianuarie 2017 00:00

Singurele imagini cu antrenorul Stelei în 2017 au fost filmate în momentul în care echipa a plecat spre Belek.

Steliștii bifează astăzi o săptămână de antrenamente pe teritoriul Turciei, iar în fiecare zi pe pagina de Facebook a clubului sunt postate imagini de la pregătirea jucătorilor.

Secunzii Toni Petrea, Cristi Țermure și Florin Tene sunt prezenți în toate ipostazele de la ședințele de pregătire, în timp ce dau indicații, se plimbă pe teren pentru a observa evoluția jucătorilor, dar se și implică activ în executarea exercițiilor.

La fel și preparatorii Marian Lupu și Horea Codorean. În schimb, în zecile de minute video urcate pe rețelele de socializare nu apare antrenorul Laurențiu Reghecampf. Aceeași situație și în fotografiile de pe Instagram. Lupu, Țermure, Tene, masorii, chiar și Marius Ianuli sunt surprinși în imagini, dar antrenorul principal nu.

În ultima perioadă, Gazeta a mai publicat mărturiile jucătorilor care dezvăluiau faptul că Reghecampf lipsea inclusiv de la ședințele de pregătire de la București, antrenamentele fiind conduse de Toni Petrea, mâna dreaptă a "principalului" de 41 de ani.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (10)
xady
xady  •  14 Ianuarie 2017, 15:30

KIA e poate cel mai prost brand in US dar asta nu-i impiedica sa fie sponsori. Kia e "NBA OFFICIAL AUTOMOTIVE PARTNER". Sau google Lebron KIA. LeBron e cel mai renumit jucator de basket in activitate dar asta nu-l impiedica sa-si asocieze imaginea cu un brand ieftin. Banii sunt bani de oriunde vin.

1425838917717550
John Milne  •  14 Ianuarie 2017, 13:10
Postat de haideusicfr pe 14 Ianuarie 2017, 11:04

Fain sponsor si-au gasit stelistii. KIA nu stiu nai care este automobilul cel mai nesigur in SUA. Cele mai multe victime in accidentele la volan.

De unde stii stii tu ba Alpine ? Ai calcat tu in. US in viata aia amarata pe csre o ai ? Tot ce ai reusit tu este o amarata de garsoniera in Turda . Vai de pensia ta......

zidane92
zidane92  •  14 Ianuarie 2017, 12:40
Postat de martinpen pe 14 Ianuarie 2017, 11:36

Sa nu exageram, regula e alta : acuzatiile trebuie dovedite. E principiul nr 1 in justitia internationala, deci numai cine acuza trebuie sa dovedeasca ca este asa cum spune el. Daca nu, e un mincinos si poate fi dat in judecata, asa cum putem si noi sa semnalam la ANPC ca titlurile din gsp sunt mincinoase, una scrie in titlu si alta gasesti in articol.

PAI SI ARTICOLELE ALEA ALE GSP-ULUI NU POT FI acuzate de defaimare si acuzatii nedovedite, in fiecare zi vad vome, dinamo l-a pierdut pe x, pe y, unde a ajuns dinamo? nu poate aduce nici de la asa sau chiajna sau articole de gen, astea sunt stiri, sunt calomnii, ia adu probe bai tu gsp, ziar de deontologi ca s-au purtat discutiile respective, asa imi fac si eu ziar si rad de fcsb!!! fcsb penibil nu l-a luat nici pe gheorghe din liga 5 de la urlati si pe ion din liga 6 de la udupu sa fim seriosi pai asta e apogeul nesimtirii tu ziar gigist cu articole minicinoase si neprobate ceri dovezi de la oameni, pai ce ba cititori sunt diicot, sunt dna, sunt institutii de judecata,fiecare isi SPUNE PAREREA SI PUNCT, BUNA REA E A LUI SI PUNCT, NU E INSTANTA SA DOVEDEASCA NIMIC, SUNTETI PENIBILI, NICI IN 2017 NU ATI INTELES NIMIC, SA FITI SANATOSI, SPOR LA MODERAT ARTICOLE!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează