FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - POLI IAȘI 1-1

Reghecampf a anunțat unde-i va folosi pe Moke și Jakolis: "Sunt foarte mulțumit de transferuri"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 august 2016 23:04

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre transferurile lui Moke și Jakolis și a lămurit problema posturilor lor.

"Mă bucur că eu și MM am reușit să prezentăm patronului jucători. Ăsta e un plus pentru noi. Eu sunt foarte mulțumit de transferuri. Să așteptăm să vedem cum vor reacționa ei. Sper să se integreze rapid. Sunt sigur că până la iarnă îi vom aduce la un nivel cât mai înalt.

Moke poate juca și fundaș central și în fața apărării. Avem problema cu Pintilii și el poate înlocui. Jakolis poate juca și el fundaș lateral și mijlocaș", a declarat Reghecampf la Digisport.

Antrenorul Stelei a vorbit și despre meciul încheiat la egalitate cu Poli Iași, scor 1-1, partidă ce a contat pentru restanța din prima etapă.

"A fost un joc greu. Ne așteptam la o partidă dificilă. Cei de la Iași au stat foarte bine. Din păcate am primit un gol dintr-o greșeală. Se mai întâmplă, bine că s-a înâmplat azi și n-am pățit-o la un meci important. Sunt mulțumit că am câștigat un punct, deși mă așteptam să le luăm pe toate cele 3 puncte.

Onțel e un jucător tânăr, trebuie să crească. A vrut să pună piciorul la minge, dar un jucător de la Iași a făcut alunecare. Dacă arbitrul a decis să dea roșu asta e. După cartonașul roșu mă așteptam ca Iașiul să iasă la joc", a adăugat Reghecampf.

 

 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (22)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  01 Septembrie 2016, 11:59
Postat de crotalie pe 01 Septembrie 2016, 00:02

Nu cred ca ne bat elvetienii aia din liga a 2-a ar insemna o noua umilinta europeana. Am avut si avem cea mai principala galerie. Hei, hei!

DOAR DINAMO BUCURESTI evita umilintele. Se fac patru ani de la meciul cu granzii de la Metalist Harkov. De atunci, Dinamo e neinvinsa in cupele europene. Tineti-o tot asa, baieti! Hei, hei!

bebe21
bebe21  •  01 Septembrie 2016, 10:08

reghe, dar varful..unde e varful....?..Golubovici?....haahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaahahah

dl.axinte
dl.axinte  •  01 Septembrie 2016, 08:43
Postat de ovidiu_3003 pe 01 Septembrie 2016, 06:26

RegheBlat un antrenor corupt care joaca la pariuri ...

...oltean prost...ai incurcat personajul ... cel la care te referi tu este cetateanul pastilat si nevricos care isi traieste exilul in tribunele giurgiuvene ....

Vezi toate comentariile (22)
Comentează