FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghecampf a cerut bonusuri pentru steliști. Becali a acceptat, dar pune o condiție!

Articol de - Publicat duminica, 14 februarie 2016 00:00

Gazeta Sporturilor a dezvăluit zilele trecute că Reghecampf doreşte reintroducerea sistemului de premiere la echipă la meciurile de Liga 1.

Mai mult, i-a propus patronului un pachet special pentru primele 3 etape din 2016, cele care au mai rămas de jucat din sezonul regulat. Gigi Becali a acceptat să le ofere bonusuri şi a dat OK-ul chiar şi pentru suma de 5.000 de euro pentru cele 9 puncte, însă a avut o condiţie: se achită acum numai jumătate, iar restul se validează doar în cazul în care Steaua va ajunge în grupele Champions League, în toamnă.

Vestea nu le-a picat prea bine fotbaliştilor, mai ales că nu există bonus nici pentru cîştigarea campionatului. "Eu nu încasez nimic dacă iau titlul, de ce să ofer primă? Încasez mulţi bani dacă ajung în Liga Campionilor, ofer bani mulţi pentru acest obiectiv" a fost argumentul pe care Becali l-a avut după ce a acceptat pe jumătate propunerea antrenorului său.

20.000.000 €e suma minimă pe care o va încasa Steaua din partea UEFA dacă se va califica în grupele Champions League

150.000 €e bonusul pe care Becali îl pune la bătaie exclusiv pentru accesul în grupele UCL

Pregătire separată

PROGRAM. Kharja, Bourceanu, Filip şi Pîrvulescu merg în fiecare zi pe terenul de la Domneşti şi se pregătesc separat, în compania unui preparator fizic. Acelaşi program îl vor avea de respectat steliştii şi astăzi, cînd la ora 10:00 vor începe şedinţa de pregătire de două ore! Mai apoi, Chipciu şi compania vor veni şi ei la baza de pregătire a celor din Liga a III-a şi vor face penultimul antrenament înaintea meciului cu Chiajna de mîine seară. "Jucătorii au un program special de pregătire, au un plan de respectat şi e mai bine ca ei să fie concentraţi doar la ce au ei de făcut. În momentul în care vor ajunge la un nivel OK, atunci vor intra în programul normal de pregătire al echipei", spun oficialii campioanei.

Bilete pe blat

TICKETING. Suporterii care au vrut să-şi cumpere bilete la meciul de luni seară, de la Chiajna, au avut parte de o surpriză în momentul în care au ajuns la stadionul formaţiei ilfovene. Fanii au reclamat faptul că mai erau la vînzare tichete doar la una dintre peluze şi că la tribuna I şi a II-a acestea nu au fost scoase spre comercializare. "Nu am avut deloc bilete la vînzare la cele două tribune, acolo se distribuie invitaţii de către conducere" a fost replica unuia dintre cei care vindea tichete la casele din Chiajna. Preţul unui bilet pentru partida contra Stelei este de 10 lei, preţul fiind valabil în toate sectoarele micuţei arene de lîngă Bucureşti.

Liber la distracţie

RELAXARE. Jucătorii Stelei vor intra abia în această seară în cantonament pentru primul meci oficial din 2016. După ce vineri seară toţi fotbaliştii în frunte cu Laurenţiu Reghecampf au petrecut la un restaurant asiatic din Bucureşti, ieri elevii antrenorului de 40 de ani au primit dreptul să iasă în oraş împreună cu soţiile sau iubitele lor. Tamaş a preferat să meargă cu soţia sa, Ioana, la un restaurant din centrul Bucureştiului, în schimb ce Popa şi Chipciu au petrecut în familie.

"Nu accept să fiu o marionetă"

CEARTĂ. Chiar dacă a încercat să bată în retragere în scandalul cu Laurenţiu Reghecampf, preşedintele de imaginine al Stelei, Helmuth Duckadam, a făcut noi precizări la DigiSport: "Cu patronul am avut o discuţie. De asta sînt încă preşedintele de imagine al Stelei! Dar nu o să accept să fiu o marionetă, să nu pot să îmi spun părerea. Deveneam penibil dacă spuneam că goalkeeper-ul nu a greşit, cînd o lume întreagă văzuse că a gafat. Asta nu înseamnă că l-am criticat, eu mereu am fost alături atît de Niţă, cît şi de Cojocaru".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
138672209828437
Gelu Oanca  •  14 Februarie 2016, 16:20

Regheblat a cerut bonusuri pentru arbitri.

rares_vb
rares_vb  •  14 Februarie 2016, 14:57

Echipa încasează bani pentru câștigarea titlului din drepturile de televizare. Campioana ia mai mulți bani decât echipele de la retrogradare. În principiu, primește cele mai mari sume, că de-aia e campioană. Așa că argumentul lui Becali nu ține.

respect.pentru.sport
respect.pentru.sport  •  14 Februarie 2016, 14:43

Si in plus la Tade si Alcenat trebuie sa le plateasca salarii de 25.000 de euro pe luna. Sa o lase putin mai moale cu revendicarile daca vor sa fie cu plata la zi. Altfel ne apucam sa promitem sume colosale, nu platim nici un leu si apoi intram in insolventa. Raman bonusurile si salariile nesimtite doar pe hartie. In plus, cine plateste chiria la stadion, la baza de pregatire, autocar, cazare, sofer, si tot staff-ul despre care nu se pomeneste nicaieri?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează